Стамен Белчев почти сигурно ще се завърне начело на ЦСКА-София

...
Стамен Белчев почти сигурно ще се завърне начело на ЦСКА-София
Коментари Харесай

Стамен Белчев сменя Крушчич от лятото

Стамен Белчев съвсем несъмнено ще се завърне отпред на ЦСКА-София след края на сезона. Специалистът е получил покана още веднъж да работи на " Българска войска ". Идеята е той да размени Милош Крушчич от лятото.

Белчев се раздели с Арда при започване на тази седмица по свое предпочитание. Кърджалийци взеха решение да освободят по-голямата част от чужденците и да свият бюджета, което се различаваше съществено от в началото обявения упорит план. В последна сметка Белчев е предпочел да напусне и двете страни се разделиха по взаимно единодушие.  Връща ли се Стамен Белчев в ЦСКА-София?

Часове след раздялата с Арда името на Стамен Белчев беше спрегнато за завръщане в ЦСКА-София. Той предстоящо отхвърли, само че... Това е следващ опит на клуба да ангажира още веднъж Белчев - трети за последната близо година. През предишното лято Белчев пътува до София за среща с шефовете, само че отхвърли предлагането. Основната причина бе, че би трябвало да работи под шапката на Люпко Петрович. Вече в хода на шампионата след оставката на сърбина " Армейците " поканиха за повторно Стамен, само че той отонво не одобри и избра да продължи работата си в Кърджали. На третия път обаче стомната наподобява ще се счупи...

След като напусна Арда, хасковлията съобщи, че се надява вратата към ЦСКА-София да не е затворена за него и в случай че получи ново предложение, този път ще обмисли по-сериозно да го одобри.  Стамен Белчев подходи с подигравка на въпрос дали поема ЦСКА-София

Белчев беше назначен отпред на " Армейците " на пожар на 27 ноември 2016 година след оставката на Едуард Йорданеску. Преди това Стамен водеше дубъла на ЦСКА-София. Той се утвърди на поста в представителния отбор и се задържа до 1 май 2018 година Под негово управление отборът играеше на положително равнище и имаше действителен късмет за златен дубъл през 2018-а, само че не съумя и в двата шампионата. В последна сметка Белчев реши да си тръгне и по този начин и не изведе " алените " в евродвубой.

Освен завръщането на Стамен през лятото в ЦСКА-София се чака да има и съществено ободряване на състава.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР