Стамболово. На тези избори жребият ни определи да сме с

...
Стамболово. На тези избори жребият ни определи да сме с
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Мустафа Карадайъ от Стамболово: Ще приложим модела на д-р Доган за отворено управление в поне 55 общини

Стамболово. На тези избори жребият ни дефинира да сме с номер 55, което значи, че Движение за права и свободи ще има минимум 55 общини, сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Стамболово. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи . На нея бяха показани претендентите за кметове на кметства и общински съветници и претендента за кмет на община Стамболово Аднан Йълдъз.
Мустафа Карадайъ сподели, че Движение за права и свободи уголемява въздействието си в локалната власт и географията на своето наличие. Така ще бъде и на тези избори, сподели още той. В Движение за права и свободи щафетата се предава от потомство на потомство. Понякога ще бъдем кметове, от време на време народни представители и от време на време в управлението на партията, само че пристигна ли време ще предадем щафетата на идващото потомство, това се случва само в Движение за права и свободи. Това ни е посланието към бъдещият кмет и всички общински съветници, сподели още Карадайъ.
Движение за права и свободи постоянно е била покрай хората и постоянно се е грижила за своите гласоподаватели, разгласи ръководителят. Дори, когато сме в съпротива виждаме нашите кметове какво регистрират с поддръжката на Движение за права и свободи. В последните 30 години Движение за права и свободи е посочила модела на заедността, толерантността и Българския етнически модел. Затова Движение за права и свободи ще продължава да бъде още 300 години главната мощ в нашата Родина, сподели още той.
Карадайъ сподели, че от община Стамболово би трябвало да дадем явен и мощен сигнал към София и Брюксел. Тези грозни процеси, които се случват в България като езика на омразата, опълчването и разделянето, което виждаме в Народно събрание, властта и медиите. Нейното грозно проявяване по време на избори не трябва да продължава повече и ние няма да го позволим, разгласи водачът. За 30 години ние доказахме, че ние сме пазителите на целостта, стабилността, сигурността и мира в нашата страна, съобщи той. Когато става въпрос за интереса на нашата страна ние може да подкрепим някое държавно управление, само че когато сигурността и стабилността на нашата Родина изисква ние можем да свалим всяка една власт, бе безапелационен Карадайъ.
Мустафа Карадайъ сподели, че грозните процеси, които се случват в последните дни са резултат от това, което предупреждавахме премиера, държавното управление и президента. Призовавахме ги да реагират на протичащото се в Народно събрание, само че ГЕРБ и Българска социалистическа партия влязоха в полето на национализма и дружно с националистите се състезават кой по-голям националист е. Оттам идва този резултат, който през днешния ден виждаме, разгласи той.
Карадайъ сподели, че почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган приказва за отворено ръководство. От медиите ние приказваме за включването на свободните и дейни жители във образуването на решения и контрола върху реализацията на тези решения. През миналия мандат ние тествахме този модел в 3-4 наши общини и даде добър резултат, разгласи още Карадайъ. След 27 октомври моделът на отворено ръководство ще бъде прибавен минимум в 55 общини, които ще имат кметовете от Движение за права и свободи, заключи водачът на Движение за права и свободи.
Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев сподели, че единствено в Движение за права и свободи щафетата се предава от потомство на потомство. Така ни сподели и доктор Ахмед Доган през 2012г., когато цялата партия не искаше да го пусне, само че той сподели, че е време да дадем път на младите и самичък даде образец. Ето го този образец в деяние, добави той. Това е Движение за права и свободи като организационна конструкция, като образец и схващане за властта, че властта е за хората, идва от хората и служи на хората, сподели още Цонев.
Много пъти доктор Ахмед Доган е казвал, че Българският етнически модел е моделът, който още Левски ни е завещал и по тази причина на Движение за права и свободи му отива девиза на Левски да е девиза на Движение за права и свободи: „ В чистата и свята република България ще живеем всички дружно – българи, турци, арменци, роми и всички останали етноси “, разгласи Йордан Цонев.
На предизборната среща участваха и евродепутатът Атидже Алиева-Вели, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Хасково Ерджан Юсуф и някогашният депутат Мехмед Атаман.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР