Сталоун и Шварценегер може да си правят фотосесии с Борисов,

...
Сталоун и Шварценегер може да си правят фотосесии с Борисов,
Коментари Харесай

Почина Бен Крос - кинозвездата, която се засели в България

Сталоун и Шварценегер може да си вършат фотосесии с Борисов, а други холивудски звезди да наминават през София за фотоси, само че една звезда на международното кино бе избрала България за своя втора татковина - британецът Бен Крос.

72-годишният артист умря във Виена, съобщи през днешния ден австрийският вестник „ Курир “. Актьорът, който бе болен от рак, е бил в австрийската столица за проучвания.  " Скъпи почитатели на Бен Крос. Съкрушена съм да споделя с вас, че благият ми татко издъхна преди няколко часа. Беше болен от много време, само че през последната седмица положението му се утежни фрапантно. Благодаря ви за поддръжката през годините. Той в действителност се наслаждаваше на срещите си с вас ", гласи част от изказването на Лорън, дъщерята на артиста. 

Бен Крос е женен за българката Деяна Бонева, като сватбата им в обичаен жанр се състоя в Жеравна по време на фестивала на националната носия през 2018 г. 

На млади години Крос играе на театрална сцена в родината си Англия. Става световна звезда на киното през 1981 година с кино лентата „ Огнените колесници “, спечелил четири награди „ Оскар “. Участвал е и в „ Първият рицар “, „ Стар трек “, сериалът „ Капитан Немо “, както и в редица продукции, снимани в " Ню Бояна " край София. Eдна от последните му функции бе в българския филм за Атанас Буров " Останалото е пепел "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР