Стажантската програма на Пощенска банка, която вече е целогодишна, дава

...
Стажантската програма на Пощенска банка, която вече е целогодишна, дава
Коментари Харесай

Пощенска банка очаква нови таланти в стажантската си програма

Стажантската стратегия на Пощенска банка, която към този момент е целогодишна, дава отлична опция на студенти и млади експерти да получат на практика познания и опит в една от най-големите и съвременни банки на пазара, притежател за втора поредна година на огромната премия „ Работодател на годината” от състезанието за Employer branding, проведен от b2b Media.

Стажът е заплатен, организира се с гъвкаво работно време ̶ 4 или 8 часа, съобразено с уговорките на студентите, а продължителността му е от 1 до 3 месеца. Желаещите могат да работят в Централното ръководство в София или във финансовите центрове на Пощенска банка в страната – София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Благоевград, Стара Загора, Шумен и Габрово.

Сред огромните преимущества на програмата е, че тя стартира с интензивно образование за структурата, продуктите и услугите на банката, както и за метода към потребителите и качеството на обслужване. След това всеки стажант има наставник, специалист от банката, който го вкарва в спецификите на съответните позиции и го поддържа интензивно в целия развой на придобиване на опит. Успешно завършилите стажантската стратегия получават документ за преминат стаж и могат да бъдат поканени да продължат професионалната си реализация в Пощенска банка.

В атрактивната стажантска стратегия, която се реализира като част от корпоративната обществена отговорност на Пощенска банка за инвестиция в младежите и обществото повече от 12 години, се включват главно студенти от стопански специалности. Най-често това са младежи от специалностите „ Бизнес администрация “, „ Счетоводство и надзор “, „ Финанси и банково дело “, и от водещи университети като УНСС, Стопанска академия „ Димитър А. Ценов “ в гр. Свищов, Икономически университет – Варна, Американски университет в България (АУБ), задгранични университети от Англия, Австрия и други. Най-много стажанти минават през програмата в градовете София, Пловдив, Варна, Русе и Благоевград. По време на летните месеци банката посреща млади гении и от други градове като Силистра, Видин, Сливен, Ямбол и Кърджали.

„ Стажантската ни стратегия е поредна обществено виновна самодейност на банката за определяне на двупосочна връзка сред бизнеса и образованието. Чрез нея осигуряваме на студентите отлична опция за образование, струпване на скъп на практика опит, кариерен старт и вероятности за развиване във водеща финансова институция. Максимално гъвкави сме във връзка с началната дата, продължителността на стажа и работните часове, тъй като разбираме, че студентите би трябвало да го съчетаят сполучливо с образователния развой и ги поддържаме в това. Всяка година десетки младежи се причисляват към нашите екипи и по-късно огромна част от тях остават да работят при нас. Приемаме този факт като самопризнание за отличната работна среда, която сътворяваме за чиновниците и стажантите си, както и за това, че младежите виждат огромни благоприятни условия за кариерно развиване в компанията. Очакваме целогодишно и други стимулирани студенти да се причислят към нашия мощен екип, с цел да вървим дружно с тях по пътя на триумфа “, разясняват от Пощенска банка.

Повече за стажантската ни стратегия можете да научите тук https://www.postbank.bg/bg-BG/AboutUs/09Careers/InternshipProgram/.

Всички искащи да се включат в нея могат да подадат своите документи на имейл адрес: [email protected].

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР