Стафидите се получават чрез изсушаване на гроздовия плод. Дори да

...
Стафидите се получават чрез изсушаване на гроздовия плод. Дори да
Коментари Харесай

5 причини да ядете стафиди всеки ден

Стафидите се получават посредством изсушаване на гроздовия плод. Дори да не попадат в листата ви с обичани хранителни артикули, сигурно сте усещали усета им в бисквити, десерти, мюсли и други храни.

Знаете ли, че тези мънички цветни вкусотии в действителност са складирали извънредно потребни субстанции с висока хранителна стойност? Те работят като енергийна бомба и са богат източник на калций, желязо, фибри, които имат силата да ви доставят хубостта и магнетизма на гръцка богиня! Освен това имат позитивен резултат върху интензивността на централната нервна система, форсират мисловния развой и усилват кръвообращението.

Ако към момента имате някакви подозрения, вижте в нашата изложба какви са най-големите изгоди от постоянната консумация на стафиди. Сигурни сме, че ще успеем да ви убедим да ги включите в здравословния си хранителен режим още през днешния ден.

Препоръчваме ви да ги консумирате, като ги накисвате авансово във вода и ги добавите като съставна част в шейкове, смутита, салати и под формата на здравословна закуска с мляко и овесени ядки.

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР