Стадионът в село Бистрица е рисков за някои футболни срещи.

...
Стадионът в село Бистрица е рисков за някои футболни срещи.
Коментари Харесай

СДВР отново предупреди БФС, че стадионът в Бистрица е рисков

Стадионът в село Бистрица е рисков за някои футболни срещи. Това мнение още веднъж бе декларирано от Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР). На стадиона „ Витоша “ в неделя, 14 май, ЦСКА 1948 ще посрещне Левски в мач от плейофите на Първа лига. Двубоят е от 20:00 ч.

По мотив идната футболна борба от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че провеждат поредност от ограничения за попречване на възможни нарушавания на публичния ред и обезпечаване на сигурността на жителите.

 Снимка: БГНЕС

От Столична дирекция на вътрешните работи за следващ път показаха, че стадионът в Бистрица е рисков. Направен е подробен разбор на факторите – потенциал на селището, на спортното оборудване, предстоящо всеобщо посещаване от фенове.  Становището на полицията е показано на съвещание на междуведомствената експертна работна група, включваща представители на ГДНП и БФС за установяване на степента на риск на срещите от футболните шампионати и шампионатите в България, извършено на 10 май.

 Снимка: БГНЕС

На същата дата управлението на Столична дирекция на вътрешните работи е изпратило и писмо до Българския футболен съюз, в което изрично е декларирано позицията сходни футболни дуели да се организират на уреди, отговарящи на регламента за рискови срещи, което би разрешило гарантиране на сигурността на жителите и публичния ред.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР