Стадионът се смени, но не и изхода от мача. За

...
Стадионът се смени, но не и изхода от мача. За
Коментари Харесай

Тампа Бей с трета поредна загуба в Лондон

Стадионът се смени, само че не и изхода от мача. За трети следващ път Тампа Бей изгубиха „ домакинство” в Лондон, този път с 26:37 от Каролина. Крайният резултат крие какъв брой сериозна бе разликата в класите. „ корсарите” изоставаха с 24 точки при започване на последната част и преобладаващата част от почитателите им се насочи към изходите на „ Тотнъм хотспър стейдиъм”. Като пропусна да види върха на Джеймъс Уинстън.

Куотърбекът на Тампа Бей стана първият състезател в лондонската историята на НФЛ с пет интерсепшъна в един мач. А в унисон с върха денят му стартира и приключи с кръстосан пас. Първото му подаване в мача бе уволено от корнърбека Джеймс Брадбери на 29-ия ярд в половината на „ домакините”. Пак той с интерсепшън в ендзоната 16 секунди края подпечата триумфа на Каролина.

Между тези разигравания пасове на Уинстън (30 от 54 за 400 ярда) попаднаха в ръцете на Люк Кикли, Джейвиън Елиът и Рос Кокръл.

Силен ден за „ пантерите” имаше и досегашния водач на отбраната на Тампа Бей Джералд МакКой, отчел се с 2.5 сака против някогашните си съотборници. Уинстън пое общо седем сака, като в добавка към интерсепшъните си изгуби и фъмбъл надълбоко в половината на Каролина в самия завършек на първото полувреме.

„ Ще кажа очевидното, само че не можеш да спечелиш след седем изгубени топки в нахлуване. Момчетата играха крепко, само че не задоволително добре с цел да победим. Бяха готови, само че явно душeвността им куца. На Джеймъс му споделих да хвърля проклетата топка, а не да я пази до последно. Днес го размятаха като парцалена кукла по терена”, сломен бе треньорът на Тампа Бей Брус Арианс.

„ Корсарите” посрещат почивната си седмица с индикатори 2-4 на трето място в НФК Юг. Техният сезон продължава на 27 октомври с посещение на Тенеси. Същият ден Каролина (4-2, втори в НФК Юг) играят на " Ливайс " против Сан Франциско.

Резултати :
Ню Инглънд – НЙ Джайънтс 35:14
Тампа Бей – Каролина 26:37
Кливлънд – Сиатъл 28:32
Канзас Сити – Хюстън 24:31
Маями – Вашингтон 16:17
Минесота – Филаделфия 38:20
Джаксънвил – Ню Орлийнз 6:13
Балтимор – Синсинати 23:17
ЛА Ремс – Сан Франциско 7:20
Аризона – Атланта 34:33
Денвър – Тенеси 16:0
НЙ Джетс – Далас 24:22
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР