Стадионът на Ливърпул Анфийлд винаги е бил сочен за един

...
Стадионът на Ливърпул Анфийлд винаги е бил сочен за един
Коментари Харесай

Феновете на "Ливърпул" са най-шумните във Висшата лига

Стадионът на " Ливърпул " " Анфийлд " постоянно е бил апетитен за един от най-неприятните за гостуващите тимове поради буйната поддръжка от трибуните. Това беше регистрирано в допитване на спонсора на Висшата лига Barclays и YouGov. То е направено измежду 4000 последователи на елитните отбори, някогашни играчи и мениджъри.

" Ливърпул " участва най-вече пъти в анкетните карти на допитаните за това кой тим има най-шумни почитатели и чий почитатели най-вече пеят по време на мачове и поддържат своите любимци. Химнът на алените – You`ll never walk alone (Никога няма да крачиш самичък – от англ.) е най-популярния рефрен, като изпреварва I`m forever blowing bubbles (Винаги ще върша балончета) на " Уест хем " и Дилайла на " Стоук сити " (феновете на " грънчарите " пеят известната ария на Том Джоунс – бел. ред.).

Анкетите са разграничени на две графи за домашен мачове и гостувания, само че и в двата индикатора " Ливърпул " е №1. Вторите най-страстни в поддръжката вкъщи са " Нюкасъл ", следвани от почитателите на " Кристъл палас ", " Манчестър юнайтед " и " Стоук сити ". При гостувания класирането е: " Ливърпул ", " Нюкасъл ", " Юнайтед ", " Уест хем " и " Палас ".

Голяма част от почитателите имат вяра, че тяхната съществена задача по време на мачове е да поддържат тима си, пеейки и скандирайки, вместо просто да стоят и да гледат мача. Така са дали отговор 86% от запитаните, а съгласно 82% от почитателите на " Стоук " песните са най-важната част на трибуните.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР