Стадион Славия ще има съвсем различен вид до края на

...
Стадион Славия ще има съвсем различен вид до края на
Коментари Харесай

"Славия" ще постави осветление на стадиона си до края на годината, обеща Венцеслав Стефанов

Стадион " Славия " ще има напълно друг тип до края на календарната година, даде обещание президентът на белите Венцеслав Стефанов. По този метод босът на столичния клуб отговори на въпрос по кое време " Славия " още веднъж ще играе на личното си оборудване в квартал " Овча купел ".

" Много ни е добре на " Васил Левски ", макар че плащаме пари. Първо сменяме всички изкуствени терени, след това и главния и по-късно слагаме осветлението. Надявам се в границите на тази календарна година всичко това да успеем да го свършим. Дебело наблягам – без ничия помощ, без европейски пари ", сподели Стефанов.

Той изясни, че издръжката на стадиона е доста повече от 100, 200 или 500 хиляди лв. на година, само че добави, че " Славия " няма финансови проблеми и е обезпечен. В последната година белите реализираха два прехвърлянето в чужбина, продавайки Петко Христов във " Фиорентина " и Калоян Кръстев в " Болоня ". По непотвърдена информация и двата прехвърлянето са за над 1 милион евро.

Той се застъпи за Първа лига с 16 тима. " Мисля, че четирите тима от Втора лига - " Царско село ", " Ботев " (Враца), " Локомотив " (Сф) и " Монтана ", при малко повече помощ от общините ще се състезават в Първа лига. Но тези неща би трябвало да се решат от страната в лицето на премиера. Той може да ги подтиква или да ги принуди да отделят средства.

Президентът на " Славия " взе отношение и по въпроса с манипулиране на футболни мачове. Преди дни Българският футболен съюз подписа контракт с компанията SportRadar, която се занимава с предварителна защита и мониторинг. След подписването на контракта беше обявено, че в България има сигнал за един подозрителен мач от началото на сезона.

" Мисля, че нещата с тотото стоят по напълно друг метод. Ако има, някои зрънца ще бъдат изкоренени. Ако има такива президенти, ще бъдат скоро на друго място. Има си антибиотик за всяко нещо, даже и за това ", добави Стефанов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР