Стадион Камп Ноу може да бъде прекръстен на Камп Ноу

...
Стадион Камп Ноу може да бъде прекръстен на Камп Ноу
Коментари Харесай

Променят името на "Камп Ноу" в чест на Меси?

Стадион " Камп Ноу " може да бъде прекръстен на " Камп Ноу Лионел Меси ", в случай че претендентът за президент на " Барселона " Емили Русо завоюва изборите през януари.

Предишният президент Хосеп Мария Бартомеу трябваше да изкара мандата си до края на сезона, а самите избори бяха планувани за месец март. След редица обвинявания към него обаче, както и нападки от почитателите, че той е повода Меси да желае да напусне клуба, Бартомеу си подаде оставката.

Снимка: Reuters

Новият мощен човек ще бъде определен през януари. Русо бе вицепрезидент по времето на Бартомеу.

Той е сериозен в желанието си да завоюва изборите и даже съобщи, че желае да организира референдум и стадионът да смени името си.

Кандидатът за президент даде обещание и да върне Неймар назад при каталунците, в случай че бъде определен.

Снимка: Reuters

Вероятно тактиката на Русо ще се върти към задържането на Меси в тима. Договорът на аржентинския нападател изтича през идващото лято. 33-годишната звезда искаше да напусне още това лято, само че нямаше кой да заплати умопомрачителните 700 млн. евро, които участват в откупната му уговорка.

Пеп Гуардиола удължи с две години контракта си отпред на " Манчестър Сити ", а в това време не престават спекулациите, че испанският управител ще направи всичко, с цел да вземе Меси в редиците си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР