Стадион Христо Ботев“ ще получи лиценз за мачове efbet Лига,

...
Стадион Христо Ботев“ ще получи лиценз за мачове efbet Лига,
Коментари Харесай

Разписаха писмото до Зико за 6 милиона лева! Стадионът на Ботев Пд ще е готов до септември!

Стадион „ Христо Ботев “ ще получи лиценз за мачове efbet Лига, откакто членовете на комисията дадоха позитивно мнение на кмета Здравко Димитров да издаде възлагателно писмо за асимилиране от строителя на 5.335 млн. лв., гласувани неотдавна от Общинския съвет.
Присъстващите на сбирката се сплотиха и към концепцията на идната сесия на Общински съвет да бъде препоръчано за гласоподаване отпущането на още 6 милиона лв. за окончателното довеждане докрай на козирката на Колежа. Парите би трябвало да бъдат заложени в идващите две бюджетни години – 2024 и 2025 година.
За да стане това факт, ще би трябвало да бъде подписан нов анекс с възложителя и да бъде дадена банкова гаранция на изпълнителя, с която се подсигурява погашение на средствата, които той е вложил от себе си. С оглед на това решение  стана ясно, че общинският консултант Константин Георгиев ще внесе на идната сесия на Общински съвет на 6 април сумата задовършване на стадиона да бъде увеличена с 6 милиона лв..
Представителят на ПИМК Цветослав Павлов разгласи пред комисията, че в случай че предлагането бъде утвърдено целият стадион ще бъде подготвен до септември тази година. Довършването на комерсиалните площи, чиято повърхност е 10 000 квадратни метра, ще бъде довършена на по-късен стадий.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР