Стадион Българска армия ще бъде завършен до 15 март 2021

...
Стадион Българска армия ще бъде завършен до 15 март 2021
Коментари Харесай

Завършват Армията до март 2021 г.

Стадион " Българска войска " ще бъде приключен до 15 март 2021 година Това се зарече шефът на ЦСКА-Сф Гриша Ганчев. По думите му арената ще бъде " реконструирана по всички условия на ФИФА и УЕФА ".

" Ще бъде най-висока категория. Когато хората идват на мачовете ни, да им бъде удобно и прелестно. Ще бъдат вложени 60 млн. лева ", разгласи той пред " Топспорт ". Ганчев разясни, че писмено всичко към стадиона е уредено. " Още на идващия Министерски съвет ще бъде гласувано смесено сдружение сред ЦСКА и страната ", разкри притежателят на клуба и добави, че не е мислел за овакантяване, а следва задачите си. " Проектът ни е като от книгите - добра база, отлична школа, за знамение и приказ, нов и съвременен стадион - красавец... Това е. "

Ганчев приветства оставката на ръководителя на БФС Борислав Михайлов. " Браво на страната. Показаха нулева приемливост към корумпираните изчадия. Това е бъдещето. Държавата би трябвало да отвоюва футбола. Защото ставаме за смях на целия свят, към този момент сме даже зад Джибути. Трябва да се постановат младите ", добави Ганчев. Той счита, че идващият началник на БФС би трябвало да е човек, който желае да работи и да развива футбола, да не пречи и да е способен, както и " да не се напива до 11.00 часа ".

Ганчев разкри, че досегашният капитан Николай Бодуров е завършил с " алените ". Защитникът не е играл от лятото, когато се скара с управлението. " Бодуров съм го задраскал с дебелия флумастер. Това е ситуацията. Когато от едната страна има положително отношение, уместност, угриженост, а от другата прищевки и негативизъм - по този начин се получава. Не желая да съм обкръжен от неточни хора. Нов треньор в този момент нямаше по какъв начин да вземем. Ще забележим до каква степен ще го докараме. Призовавам почитателите да не сменят треньора след всеки неприятен мач и загуба. Милош Крушчич е младо момче, кадърно. Мисля, че ще се оправи ", заключи Ганчев. Във вторник вечерта той се срещна с почитатели на " алените ". Преди време с " дебелия флумастер " той задраска и тогавашния капитан Борис Галчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР