Стабилността на коалицията се крепи на участието на БСП, ако

...
Стабилността на коалицията се крепи на участието на БСП, ако
Коментари Харесай

Първият на втората на Радев: Извадят ли БСП от правителството, то пада

" Стабилността на обединението се крепи на присъединяване на Българска социалистическа партия, в случай че извадят Българска социалистическа партия от тази коалиция, държавното управление пада. Без Българска социалистическа партия в границите на този парламент не може да има държавно управление. Целта на ГЕРБ е да се върне още веднъж на власт, да се прилепи към ръководството. Не е удобно да си в съпротива при ръководство, което ревизира и проверява твоите покупко-продажби. Това, че аз съм викал оставка към премиера Кирил Петков на Шипка е нечиста сделка, кой е хвърлял снежните топки е работа на службите за сигурност ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Георги Свиленски, депутат и началник на ПГ на Българска социалистическа партия.

Няма разграничаване от страна на Българска социалистическа партия към президента Румен Радев, няма разделяне и несъгласие, това са спекулации, добави той. Свиленски разяснява оставката на Стефан Янев по този начин: " Няма напрежение в държавното управление, промяната е естествена процедура, когато сред министър и министър-председател има някакви несъгласия. Едва ли Кирил Петков би се съобразил с което и да е напътствие на посолство. Факт е, че една част от нещата могат да бъдат казани за публиката, а друга част не могат и не би трябвало да бъдат казани ".

Георги Свиленски добави, че Кирил Петков не е политик с опит, а е човек от бизнеса: " Не може да очаквате държание от него като от професионални политици като Корнелия Нинова ", добави Свиленски.

Той разясни, че министърът на защитата по съдружно съглашение е представител на " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия не може да уточни и отдръпна индивида. Това е откровена лъжа, тъй като и Кирил Петков, и други източници разкриха, че Българска социалистическа партия са изнудвали по нощите премиера, че в случай че предложи Тодор Тагарев за министър на защитата, то те ще неодобряват предлагането и това ще докара до рухване на държавното управление.

" Това, което прави Путин е неприемливо ", сподели още Георги Свиленски. И незабавно, като че ли изплашен от откровенното си заявление, завъртя познатите опорки на Българска социалистическа партия: " България ще загуби от глобите против Русия. Загубите, които ще понесем и от енергоносителите, и от туризма за страната ни, са доста. България като история е най-пряко обвързвана с Русия ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР