Стабилност или несигурност ще бележат 2020 година в общоикономически, социално-политически

...
Стабилност или несигурност ще бележат 2020 година в общоикономически, социално-политически
Коментари Харесай

Трансформация, стабилност, капитали - на дневен ред в 8. Икономически форум на списание Мениджър

Стабилност или неустановеност ще бележат 2020 година в общоикономически, социално-политически и бизнес проект?  Трите най-актуални тематики, които ще очертаят по-ясна картина за идващите 12 месеца – промяна, непоклатимост и капитали ще са главните акценти в 8. Икономически конгрес на списание „ Мениджър “. Поредното издание на едно от най-значимите бизнес събития в деловия календар на България ще се организира на следващия ден, 11 декември в столичния Гранд Хотел София , с начален час 13.30 ч.

Вицепремиерът Томислав Дончев, „ Мениджър на годината 2019 “ Светла Несторова, икономистът и учител проф. доктор Даниела Бобева и финансистът Владимир Каролев ще влязат в директен спор с отзиви и прогнози в тазгодишния конгрес на списание „ Мениджър “. В три следващи рунда те ще дискутират какви са упованията за локалните и световните стопански бизнес условия в кратковременен проект, както и опциите за прекосяване към производства с по-висока добавена стойност и с по-малка тежест на разноските за труд.

На фокус ще бъде и тематиката за капиталите - финансови, човешки, интелектуални и по какъв начин би трябвало  да бъдат ръководени и развивани в  условия на динамично изменение на цената им. 

Модератор ще бъде Светла Костадинова, изпълнителен шеф на Института за пазарна стопанска система.

Мениджър Нюз ще предава от мястото на събитие.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР