Стабилност и перспектива отчитат за България големите кредитни агенции, заяви

...
Стабилност и перспектива отчитат за България големите кредитни агенции, заяви
Коментари Харесай

Борисов: Тези, които искат вот на недоверие, да си спомнят бунтовете в Харманли и Овча Купел

Стабилност и вероятност регистрират за България огромните кредитни организации, съобщи на откриването на първия Пловдивски стопански конгрес министър председателят Бойко Борисов. По думите му, съотношението 10% плосък налог и 25% Данък добавена стойност е идеално за вложителите .

Той уточни, че близо 6% повече е износът в новаторските технологии и машиностроенето . Стабилен фискален запас, бюджетен остатък и външен дълг от 25% дават по-големи переспективи за влизането за чакалнята на еврозоната, акцентира още министър председателят.

 Бойко Борисов БГНЕС
Той напомни протестите на мигрантите в Харманли и Овча Купел във връзка претенции от Българска социалистическа партия за избор на съмнение за неуспех на държавното управление в политиката в областта на сигурността.

В рамките на двудневния конгрес министър-председателят се срещна с представители на гръцкия бизнес. Гръцките вложители имат интерес да пренасочат нови капитали към България , подчертаха представители на 10 огромни компании от южната ни съседка. Те показаха, че България е привлекателна за бизнеса с ниските си налози и положителните финансови индикатори, които регистрира.-->

По време на диалозите бяха разисквани и тематики, свързани с банковата непоклатимост и данъчната политика на държавното управление.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР