Стабилност е най-неподходящата дума за правителството - Бойко Борисов изпусна

...
Стабилност е най-неподходящата дума за правителството - Бойко Борисов изпусна
Коментари Харесай

Нинова: Премиерът изпусна контрола върху кабинета

Стабилност е най-неподходящата дума за държавното управление - Бойко Борисов изпусна контрола върху кабинета. Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление за радио " Фокус " по отношение на напрежението сред " Патриотите " и стабилността на кабинета.

" Всяка седмица те раждат кавги в последно време. Макар и да са по разнообразни мотиви, тези кавги, постоянно имат нещо общо. Винаги са за постове и за пари. Последните са за това кой да постави основен секретар на Министерство на вътрешните работи, преди този момент бяха за въздействието в туризма и раздаването на концесиите на плажовете, т.е. те не са за политики, а са за постове, пари, въздействие и това ги сплотява като емблема ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя обърна внимание, че новото е, че министър председателят Борисов е изпуснал контрола върху държавното управление си.
" По-рано ги събираше, опитваше се да успокоява обстановката и излизаха в последна сметка с някакво решение. Сега към този момент няколко пъти отсрочват съдружния си съвет, тъй като знаят, че няма да могат да реализират единодушие. По-интересното е, че последното изявление на премиера беше: " Патриотите ” си имат свои правила, аз не желая да ги разясня ". Разбира се, тъй като не може да се оправи със обстановката, бяга от нея, само че в случай че корупцията и лобизмът, в които те се упрекват взаимно всяка седмица и непосредствено и намерено са правила за господин Борисов, за нас е закононарушение ", акцентира Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР