Стабилно остава състоянието на намушканата с нож 21-годишна жена във

...
Стабилно остава състоянието на намушканата с нож 21-годишна жена във
Коментари Харесай

Този човек е спасил младата жена във влака Пловдив - Варна!

 Стабилно остава положението на намушканата с нож 21-годишна жена във влака от Пловдив за Варна. Психиатрична експертиза ще реши дали нападателят ѝ е съзнавал какво прави сега на нападението.

Човекът, който е оказал помощ за залавянето му и се е притекъл на помощ на нападнатото момиче още във влака, се споделя Петър Бонев, на 25 години e, заяви bTV. В съботната вечер изпуснал по-ранния трен за Варна и тръгнал с късния към Стара Загора. Така се озовал в един вагон с 20-годишната Виктория и 19-годишния Пламен. Във влака пътува със брачната половинка и детето си, което било неспокойно и не желало да заспи.

" Това момиче си спеше. Момчето беше подпряно и я гледаше непрекъснато. Мислехме, че са двойка ", споделя Петър Бонев. Че нещо се случва в купето на Виктория, той схваща от брачната половинка си, която чува виковете за помощ.

" Гледам – това момче легнало върху нея и единствено я ръга. Аз го блъскам веднъж, той се изправя и протяга ръка към мен, аз се дърпам обратно ", спомня си 25-годишният мъж. Петър търси началника на влака и двамата дружно се връщат в купето.

Нападателят се пробва да избяга. Скача от влака, аз по него. Събарям го отново. Той стопира и споделя: " Добре, добре, викайте полиция ", описа още Петър Бонев.

25-годишният мъж е родом от пазарджишкото село Церово. Мечтае да оправи къщата си там. Иска да има крепко семейство. " Това да спасиш човек, това не е мъжество, това е човечност ", споделя младият мъж.

Община Стара Загора възнамерява да награди Петър Бонев за достойната му постъпка.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР