Стабилно е състоянието на жената, мъжа и 15-годишната им дъщеря,

...
Стабилно е състоянието на жената, мъжа и 15-годишната им дъщеря,
Коментари Харесай

Стабилно е състоянието на обгазеното семейство от Русенско

Стабилно е положението на дамата, мъжа и 15-годишната им щерка, които бяха обгазени и открити в безпомощно положение в дома си в русенския град Сливо поле. Тялото на умрялото 8-годишно момиченце е в моргата в Русе. Изчаква се фамилията му, с цел да бъде заровено. Все още се води следствие по случая.

Близки на фамилията описаха, че са ги потърсили откакто фамилията не е отишло на работа. Открили са ги с пяна на устата, да лежат в къщата им. "Изглеждаха все едно спят. Ако не беше пяната нямаше да разберем, че има нещо. Не се усещаше някаква миризма или пушек ", описа мъжът, който ги е разкрил, в ефира на Българска национална телевизия.

Дете почина, а фамилията му е в кома след обгазяване в къща в Русенско

Припомняме, че през вчерашния ден сигналът за случая е подаден малко след 15.30 часа от комшия, който е разкрил в дома им четиричленното семейство в безпомощно положение. На място са изпратени пет екипа на Спешна помощ. Докторите са потърсили съдействието на полицията и на противопожарната работа, откакто се усъмнили, че става дума за обгазяване. Починало е осемгодишно момиче. 15-годишната му сестра, бащата и майката са откарани в Университетската болница "Канев " в Русе в кома и с заплаха за живота. От Спешна помощ разясниха, че по първични данни става дума за обгазяване с въглероден окис от печка на твърдо гориво. От полицията обясниха, че следва оглед, като занапред ще се обяснява повода за случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР