Стабилните финансови резултати, стратегическото развитие и утвърждаването като лидер на

...
Стабилните финансови резултати, стратегическото развитие и утвърждаването като лидер на
Коментари Харесай

А1 с престижна финансова награда от конкурса CFO of the Year 2018

Стабилните финансови резултати, стратегическото развиване и одобряването като водач на пазара на А1 бяха оценени от годишната ранглиста на консултантската компания EY Bulgaria – CFO of the Year 2018. Главният шеф „ Финанси” на A1 Младен Маркоски получи премията в категорията „ Цялостен принос” от влиятелния конкурс.

Това е и най-ценният приз в класацията, тъй като отличава претендента, събрал най-голям брой точки във всички обособени категории – „ Стратегия за развиване на финансовата функция”, „ Планиране и прогнозиране”, „ Контрол и отчетност” и „ Ликвидност и риск”.

Критериите за избор включват и задълбочена оценка на скорошни финансови резултати, стратегически насоки, етични въпроси, нововъведения, корпоративно водачество, в това число персонална честност и вдишване на риск, полезности и основни екипни начинания.
„ Благодаря на управлението и екипа на A1 за поддръжката и за отличните достижения, които реализирахме дружно. Тази премия ме стимулира за още по-големи старания и още по-добри резултати в нашата работа през тази година. Тя е доста значима за нас, тъй като минава под знака на нашето ребрандиране. А1 е не просто ново име, а знак на по-високо равнище на обслужване, обезпечено качество на услугите и бърз и елементарен достъп до актуалните технологии”, показа Младен Маркоски, който беше награден от Любомир Ганчев, консултант на министъра на стопанската система.

А1 отбелязва растеж във всички съществени финансови индикатори през последните две години. За 2017 година приходите на компанията са се повишили с 4,7% до 431,2 млн. евро, а покачването на оперативната облага (EBITDA) е с 3,6% до 130,1 млн. евро.

Организиран за пета поредна година, състезанието CFO of the Year следва задачата да носи самопризнание и известност на финансовите водачи в България. Класацията на EY Bulgaria отличава тези финансови специалисти, които работят за сполучливото развиване на своите екипи и компании и дават своя принос за одобряване на положителни професионални практики в общността на финансовите експерти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР