ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (АП) — Отборът Penske заглуши неотдавнашните критики,

...
ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (АП) — Отборът Penske заглуши неотдавнашните критики,
Коментари Харесай

Newgarden и Team Penske доминират в откриването на сезона на IndyCar на фона на критики към лидерството в серията

ST. ПЕТЕРБУРГ, Флорида (АП) — Отборът Penske заглуши неотдавнашните рецензии, ориентирани към водачеството в серията, като господства в надпреварата за разкриване на сезона IndyCar с победа на Josef Newgarden от поулса в неделя по улиците в центъра на Санкт Петербург.

Пато О'Уорд от Arrow McLaren Racing прекъсна маршрута на Penske с второ място, само че водачите на Penske Scott McLaughlin и Will Power приключиха трети и четвърти. Триото Penske приключи пред всеки водач на Andretti Global два дни откакто притежателят на тима Майкъл Андрети прикани Роджър Пенске да продаде серията IndyCar, в случай че той не желае да усили вложенията си в промоция и маркетинг.

Колтън Херта на пето място беше водачът с най-хубави резултати за Andretti, който претърпя провал за един ден с новия водач Marcus Ericsson. Бившият победител в Индианаполис 500 загуби мощ по средата на надпреварата и приключи 25-ти в групата с 27 коли. Ericsson беше защитаващият спечелилия в надпреварата в Сейнт Пийт, което отпра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР