SsangYong Rexton успя да се докаже добре на пазара. Сега производителят

...
SsangYong Rexton успя да се докаже добре на
пазара. Сега производителят
Коментари Харесай

Официални снимки на новия SsangYong Rexton 2021

SsangYong Rexton съумя да се потвърди добре на пазара. Сега производителят обяви появата на четвърто потомство на своя голям SUV. Корейците без колебание актуализираха дизайна, промениха емблемата и прибавиха съвременни комплекси за сигурност.

Новият SsangYong Rexton има друга предна и задна ризница, нови фарове и задни светлини. Решетката на радиатора забележимо се е нараснала и наподобява по различен метод - шарката е към този момент тип пчелна пита, обрамчена от масивна хромирана рамка. Задните светлини са станали елипсовидни.

Вътрешността на новия огромен корейски SUV също е изменена. Има обновена мултимедийна система и волан с четири спици, а селекторът на скоростите е преместен по-близо до лидера, което добавя улеснение. Друго изобретение са модернизираните системи за сигурност. Rexton 2021 към този момент може да се похвали с адаптивен круз надзор, следене на слепи места и с автоматизирано спешно прекъсване.

Гамата мотори на SsangYong Rexton остава същата, само че мощността на 2,2-литровия дизелов турбо мотор е увеличена до 202 к.с. Той е със сдвоен съединител и с 8-степенна автоматизирана предавателна кутия. Вторият мотор - 2.0-литров бензинов мотор, е с мощ 225 к.с. и е комбиниран с 6-степенна автоматична скоростна кутия.

Четвъртото потомство на Rexton ще бъде представено на Международното автомобилно ревю в Сеул на 4 ноември. Интересно е, че новостта ще бъде украсена със стилизирана писмен знак "S " в кръгла рамка. Това е логото на SsangYong, използвано през 90-те. Новият SsangYong Rexton ще влезе в продажвба незабавно след премиерата си, само че ценообразуването все още не е оповестено.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР