Сряда... Заразените с последния (дай Боже!) вариант на COVID -

...
Сряда... Заразените с последния (дай Боже!) вариант на COVID -
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: пращаме двамата най-лични в Брюксел, води се дело срещу Асен Василев

Сряда...

Заразените с последния (дай Боже!) вид на Коронавирус - омикрон, отново са близо 2000. Разликата е, че натискът върху здравната система понижава, защото съвсем няма приети в болница тежки случаи.

В южните околности на Русия (ако питате К. Костадинов) интервенцията си върви, Сергей Лавров изрепчи мускули, а Дмитрий Песков - напряко нуклеарни мускули...

На всичко това на подгряващи събития преди утрешния Европейския съвет и среща на НАТО на върха Урсула фон дер Лайен отговори с изречения като:

„ Ако свободата има име, това име е Украйна. “

На оня Шойгу напряко се вижда по какъв начин му се разтреперват лампазите от боязън...

Ние може да нямаме доста ясна позиция сещу Русия, само че пък за отплата ще пратим и двамата най- " персонални " в Брюксел - и Радев, и Петков.

В нашата си " кочинка " прокуратурата е образувала скрито следствие против вицепремиера Асен Василев. Каза го не различен, а Бойко Рашков. Със сигурност " вътрешното разбиране " на набюдаващия прокурор го е споходило в този смисъл тъкмо в този момент - без никаква вързка със събития от предишния четвъртък вечер.

На фона на това драмата, че на млада певица от Германия й се наложи да се остриже, в случай че желае да взе участие в протест на екодвиженито зад Грета, ни се костват напрао... Абе, идиотско си е отвред.

" Свободата " по този начин тежко е споходила Роня Малцан, тъй като не е изпитвала страданията на африканците. Ами, отговорна си е! #ИЗВИНИСЕМА
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР