Сряда може да се окаже един интересен ден за нови

...
Сряда може да се окаже един интересен ден за нови
Коментари Харесай

Хороскоп: Не бързайте с важните решения

Сряда може да се окаже един забавен ден за нови и остарели любовни връзки.

Някои събития в този проект могат да ви изненадат, други да ви озадачат. Не избързвайте с значимите решения през днешния ден, дайте си още 2 - 3 дни за размисъл или инспекция.

Избягвайте неприятни или конфликтни хора тъй като те ще ви изгубят времето или ще ви въвлекат в комплицирани несъгласия с други хора.

Овен

Дали е честно, не предавате ли доверието на човек, който ви има вяра?. Хубав ден както за споразумяване на партньорските ви взаимоотношения, по този начин и за по-интензивно придвижване, за срещи и диалози, за къси пътувания. И на следващия ден тя не е отстъпила на назад във времето, и при най-малката провокация извън ще се възпламени. Бъдете откровени с тях, само че приемете и тяхното мнение. В едни случаи несъмнено може да се трансфорат във ваши помощници.

Телец

Уговорената делова среща осъществете в първата половина на утрешния ден. Все отново, не бързайте с окончателните си изводи, изчакайте още няколко дни и действайте единствено, в случай че сте сигурни, че няма да съжалявате. Не е уместно на следващия ден да се занимавате с споразумяване на финансови въпроси. Служебни или от различен темперамент, ще намерите време и отговорно ще пристъпите към осъществяването им. До два дни ще получите нужното Ви кредитиране.

Близнаци

Ако се чувствате нервни и напрегнати, отделете време за себе си – отидете измежду природата, най-добре високо в планината. Не е изключено да ви се наложи да убедите някого в правотата си по избран въпрос и от това да зависи нещо значимо в настоятелен проект. Освободете се от скептицизма си и обзелите ви страхове, че някои ви преследва и мами. Вътрешно задоволени, Близнаците изпитват убеденост и непоклатимост, което много ги стимулира, защото сходни чувства са свойствени на природата им.Затова сте непрекъснато окуражени и то в дейна форма. Ако се занимавате с финанси в сряда, добре е да не поемате никакви опасности – залагайте на сигурното и на добре тестваното.

Рак

Светът ще се опита да ви сътрудничи.Важните неща, обаче свършите още сутринта, тъй като по-късно може и да не ви остане време за това. Преобладаващото болшинство от Раците са нервни и раздразнени, тъй като се постанова да чакат нечие решение за нещо. Сряда е много упорит ден за Раците. Би било най-добре да се заемате с каузи и задания, които са значими за Вас. Бъдете експедитивни в нещата на огромния бизнес. Маловажно на пръв взор събитие ще ви сближи с някого и ще сложи началото на продължително другарство, а може би и на освен това.

Лъв

Трябва ли да се срамувате от постъпките си?. Стига да поискате ще постигнете задачите си, в случай че не се ядосате, че всичко се реализира по-бавно от упованията ви. В повече ви идва умората, само че за нея сами би трябвало да се погрижите. През последните месеци взехте някои неправилни или неправилни решения, само че нещата се оправят. Не е изключена препирня поради ревнивост.

Дева

Очакват ви изненади – може да разберете нещо, което до момента е било скривано от вас, да излязат нескрито потиснати страсти или да достигнете до забавни разкрития и прозрения. Любовна среща или непристойна постъпка на колегата може да накара дамите от знака да се почувстват разочаровани. Въздържайте се от взимане на значими решения, свързани с професионалната ви реализация. Ще получите отговори на въпроси, които досега са се намирали в областта на мъгливите ви догатки. Анализирайте даденостите и преценете опциите си, с цел да сведете риска до най-малко в работата си на следващия ден.

Везни

Финансовата непоклатимост, която от дълго време очаквате и от която по този начин мощно се нуждаете в последно време, тази седмица ще стане действителност. Повечето от зодията разчитат на неуловимата си ловкост, само че това е „ хлъзгава ” и нестабилна основа, която доста елементарно може подло да ви подведе. Имате доста положителни шансове да реализирате задачите си.Решавайте и действайте бързо. Изведнъж ще се струпат куп неотложни задания и всички от сътрудниците, до роднините ще се пробват да привлекат вниманието ви.Едва ли ще съумеете да им угодите, тъй че преценете кое е най-важно. Преминавате през разнообразни инциденти на следващия ден, то това е самобитно тестване, което е невероятно да пренебрегнете.

Скорпион

Трудолюбие, непримиримост в постигането на задачите и покровителството на авторитетна персона Ви разрешават през утрешния ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през идната година. За мнозина се обрисуват някой новости. Моментът е подобаващ за професионални изяви и за реализация на планове, само че при изискване че са добре премислени и планувани. Ваш непосредствен е на път да постъпи по неблагоразумен метод в персонален проект, пробвайте се да му въздействате. Това ви основава напрежение и без да желаете си го изкарвате на близките.

Стрелец

Утре ще се сблъскате с огромни благоприятни условия в службата и обществото. Известни паники и кахъри ще съпътстват утрешния ден на Стрелците, само че ще се справите. В персонален проект се виждат терзания при мнозина, които постоянно са породени от вътрешни неудобства, засягащи най-вече персоналния проект. Ще имате мотиви за обезверение, само че не оставяйте това възприятие да ви води. Не е ден за значими договаряния и за сключване на контракти.

Козирог

По-добре постепенно, само че премислено, в сравнение с да повтаряте остарели неточности от бързане. Няма да губите хладнокръвие поради дреболии, а и тъкмо на следващия ден не ви е нужно. Бъдете скромни и по никакъв мотив не се възгордявайте, с цел да не предизвикате непотребен интерес към себе си. Близките също желаят да им отделите от времето си. Не се претоварвайте и не прекалявайте с нищо.

Водолей

Ако се занимавате с креативна активност, на следващия ден ще сте по-продуктивни от нормалното, единствено не се поддавайте на мързел. Създайте си добра организация и я следвайте. Можете да постигнете задачите си на работното си място, в случай че приемете помощ от сътрудниците си и не сте претенциозни в настояванията си. Ситуациите, в които в този момент попадате, се характеризират с динамични събития, а последните постоянно са непредсказуеми. Забравете за възприятията си и подхождайте към решение на проблемите делово.

Риби

Наблегнете на почивката, на разходките измежду природата и на грижите за здравето си. Не се учудвайте в случай че в последна сметка прекарате по-голяма част от утрешния ден отвън дома си. Възбудата ви е налице и сте в подготвеност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Ден за почивка; правете нещата, които ви зареждат. Ще усложните връзките си с сътрудниците.

*Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР