Сряда, 9 февруари - Добри възможности за комуникация и продажбиДнес

...
Сряда, 9 февруари - Добри възможности за комуникация и продажбиДнес
Коментари Харесай

Сряда, 9 февруари - Добри възможности за комуникация и продажби

Сряда, 9 февруари - Добри благоприятни условия за връзка и продажби

Днес Луната е ситуирана по този начин по отношение на Меркурий и Плутон, че може да повлияе удобно на работата ви, в случай че тя е в областта на връзките, продажбите, търговията и ръководството на парите.

Онези от вас, чиято активност е обвързвана с водене на преписка или с писане на текстове, би трябвало доста деликатно да записват всяка концепция, която им хрумне. Защото хрумванията постоянно се не помнят, а през днешния ден вероятността да са гениални, е доста огромна.

За останалите денят може да премине с нуждата да си напомнят думите на австрийския кабаретен актьор Вернер Шнайдер: " Да отглеждаш дете е елементарно. Единственото мъчно нещо е да обичаш резултата ".

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , през днешния ден, помагайки на всеки, рискувате да нямате време да свършите вашите си задания. Помислете дали тези, които се обръщат към вас за помощ, заслужават саможертвата ви. Научете се да казвате " не ".

Телци , през днешния ден ще имате опция да подобрите материалното си богатство, само че за това ще би трябвало да работите интензивно, в това число и да поемете в допълнение работа, която да свършите вкъщи. Накрая, когато извършите всичко в точния момент, ще изпитате необикновено облекчение .

Близнаци , през днешния ден звездите предлагат да прекарате работния си ден в придвижване. Ако има документи, които би трябвало бързо да бъдат доставени в другата част на града, не пропускайте опцията да го извършите – тъкмо през днешния ден това сигурно ще ви донесе шанс.

Раци , през днешния ден шефът ви незабавно ще се нуждае от вашето наличие на работното място или просто от директното ви присъединяване в избрани срещи и договаряния. И той по никакъв метод няма да се интересува от вашите лични проекти.

Лъвове , през днешния ден може да имате непредвидени проблеми, заради които да закъснявате за плануваните си срещи. Невъзможно е да се застраховате против това - може би е по-добре да поосвободите деня си от значими задължения.

Деви , целесъобразно е да увеличите интензивността си вечерта – тази заран ще бъдете прекомерно сънени и реакциите ви ще са доста забавени.

Везни , през днешния ден не е време за опити. Ако би трябвало да решите някакъв проблем, не се измъчвайте и не измисляйте невероятни способи за осъществяването му. Най-добрият способ е изпитаният.

Скорпиони , през днешния ден се пробвайте да не молите никого за помощ при осъществяването на поверената ви задача. Може да се случи индивидът, който се е съгласил да ви помогне, заради непредвидени условия, да не успее да го направи, а вие да пропуснете всички вероятни периоди.

Стрелци , през днешния ден е превъзходен ден за осъществяване на интелектуална работа в огромни размери. Вие от дълго време искахте да бъдете оценени позитивно от началниците си – през днешния ден е денят, в който да измислите страхотна концепция и да му я предложите. Звездите дават обещание тя да има огромен триумф.

Козирози , в случай че желаете да подобрите бизнеса на вашата компания, следете деликатно всички предложения, които се появяват на пазара. Не пропускайте и другите типове търгове, които се провеждат!

Водолеи , през днешния ден би трябвало да бъдете изключително деликатни при правенето на финансовата документи за вашите планове и начинания: проверете всичко деликатно, отделете време. Днес не бързината, а качеството на свършената работа е значимо. Особено когато от вашите дейности зависи благополучието на други хора.

Риби , не си съсипвайте деня, като мислите за проблемите си в работата. По-добре ги споделете с най-близките си хора и ще видите какъв брой елементарно ще намерите решението, което търсите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР