Сряда, 5 май - Луната и Юпитер влияят върху по-високия

...
Сряда, 5 май - Луната и Юпитер влияят върху по-високия
Коментари Харесай

Сряда, 5 май - Луната и Юпитер влияят върху положителните емоции

Сряда, 5 май - Луната и Юпитер въздействат върху по-високия градус позитивни страсти

Днес някои от вас могат да бъдат сюрпризирани прелестно от обилни финансови облаги. Остава да разберете дали тъкмо вие ще сте късметлията. Опитът демонстрира, че съвсем постоянно човек може да забележи някаква преживелица или факт денем, който да го накара да се усеща любимец на ориста. Ако се позамислите, ще си дадете сметка за това. Разположението на Луната и Юпитер ще повлияе върху богатата палитра от страсти, която през днешния ден ще изпитате. Ще спечелите, ако  през днешния ден разгърнете артистичните си заложби.

За представителите на зодия Овен през днешния ден е удобен ден да си изплатят остарели отговорности и да оказват помощ финансово на другар. Като цяло тази сряда няма да са доста спестовни, само че и няма да вършат огромни и недомислени разходи.

Телците през днешния ден дано бъдат спокойни – никой не може да ги излъже за пари, тъй като ще разсъждават трезво. Дори някой да им предложи доста преференциална оферта, ще обмислят всички вероятни варианти, преди да я одобряват.

Близнаците ще имат доста нови хрумвания, само че да не се ентусиазират прекомерно – реализирането им ще бъде мъчно. Някои от тях ще се любуват на живота в оптималната степен, като поемат на дълго странствуване или посетят спа център.

За Раците през днешния ден е значимо да се усещат предизвестени, че в случай че имат проблеми от финансово естество, никой с изключение на членовете на фамилията им или шепа другари няма им се притече на помощ. И това не би трябвало да ги изненадва или изнервя.

Днес Лъвовете ще осъзнаят, че при бизнеса с партньорски маркетинг могат да завоюват повече, в сравнение с, в случай че работят като вълци единаци. Само ще би трябвало да създадат някои корекции в бизнес проекта си, за по-добро развиване в партньорските връзки.

Девите е добре да си дадат сметка, че в случай че изчислят средствата, които харчат годишно за зависимостите си, ще получат много добра сума, която, в случай че си спестят, ще могат да създадат добра инвестиция в печеливш бизнес план.

За Везните през днешния ден е удобен ден за реинвестиране на парите, които са спечелили от продажба на парцели. Те ще имат потребност от мъдри препоръки в областта на финансовото ръководство и по тази причина е добре да потърсят съветник.

За Скорпионите през днешния ден е удобен ден за икономисване. Ще би трябвало да поработят старателно, с цел да получат полагащото им се заплащане, само че в последна сметка това ще им донесе по-голямо задоволство, в сравнение с лесните пари.

Стрелците е най-добре през днешния ден да пътуват, с цел да се провиснал. А в случай че би трябвало да работят, дано не се тормозят, тъй като шансът ще е на тяхна страна. Освен това през днешния ден ще бъдат много продуктивни.

За Козирозите ще е сполучлив ден на финансовия фронт. Но дано не не помнят и че всяка спестена стотинка е извоювана стотинка.

За Водолеите е удобен ден за финансово обмисляне – то ще подсигурява бъдещата непоклатимост на начинанията им. Нека потърсят експертни препоръки по какъв начин да влагат спестяванията си по най-хубавия вероятен метод.

При Рибите е добре да имат едно мислено - през днешния ден разположението на планетите не е доста в тяхна изгода във връзка с финансовите въпроси. Но дано не изпадат в меланхолия, защото това е единствено фаза, през която ще преминат, и напълно скоро ги чакат по-добри времена.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР