Сряда, 12 май – Задвижване и изключителна енергияОсобеното разположението на

...
Сряда, 12 май – Задвижване и изключителна енергияОсобеното разположението на
Коментари Харесай

Сряда, 12 май – Задвижване и изключителна енергия

Сряда, 12 май – Задвижване и изключителна сила

Особеното разположението на Марс по отношение на Уран, което ще следим към пет дни, ще ни се отрази като мощен подтик в посока упорити старания и изпълване с амбициозни планове и желания. Освен че ще сме заредени с изключителна сила и продуктивност, ще сме и доста импулсивни. Уран въздейства, като ускорява пъргавината на мозъка и ни зарежда с доста хрумвания. Мнозина ще изпитват възприятието, че реализират невероятни триумфи. Какво повече биха могли да желаят? Но както тази сряда, по този начин и през идващите няколко дни, ще могат да се похвалят с изключителни триумфи.

Ето на какво по-конкретно да извърнат внимание представителите на обособените зодии.

Овните ще насочат напъните си към реализиране на финансови облаги. Колкото повече старания влагат, толкоз повече ще завоюват, както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект.

Телците ще се радват на всичко, което напоследък са спечелили. Ще могат да се похвалят с изключителна прозорливост по финансовите въпроси през втората половина на деня, тъй че дано се възползват оптимално от нея.

През първата половина на деня Близнаците да имат поради, че според от това какъв брой сила влагат в работата си, толкоз дивиденти ще извлекат в бъдеще. По-късно денем няма да имат огромен шанс в областта на финансите.

Раците да чакат, че ще могат да се похвалят с възвръщане на положителните си финансови позиции. За тях тази сряда е удобен ден за правене на пари, само че не и за възлагане на огромни очаквания на близки хора.

За Лъвовете е значимо да се уверят, че управляват банковия си баланс. Денят дава обещание по-големи облаги при релативно по-малко работа, тъй че могат да се считат за късметлии.

Представителите на зодия Дева ще имат повече финансови паники през втората половина на деня. Те ще са предизвикани освен от терзания за техни персонални планове, само че и заради обстоятелството, че финансовото им положение се отразява и на фамилията и на околните им, които разчитат на тях.

За Везните денят надали ще е най-успешният във връзка с финансовите въпроси – тъй че е целесъобразно да продължат да работят, без свръхочаквания. Нещо, което евентуално ще ги тормози, е разликата сред доходи и разноски.

Представителите на зодия Скорпион да имат поради, че през втората половина на деня ще харчат прекомерно безразсъдно за капризи, на които ще се любуват през свободното време, и с цел да се харесат на противоположния пол.

В сходна обстановка ще изпаднат и Стрелците – няма да се поколебаят да вземат пари назаем, с цел да прекарат деня в приятни наслаждения.

За Козирозите е целесъобразно да излязат от зоната си на комфорт и да поработят интензивно, с цел да завоюват повече. Иначе по-късно ще съжаляват за незадоволителното си финансово положение. Днес е удобно време да се свържат с хора, които биха могли да им оказват помощ в кариерното развиване.

Представителите на зодия Водолей ще имат опция да поразсъждават над алтернативата какво е в реалност потребно за тях и какво не. Благоприятен ден да научат освен това за навиците и правилата на съумелите финансисти, вложители и бизнесмени.

За Рибите тази сряда е удобно време да помислят за спестяванията си, за обезпечаване на странични приходи и за разкриване на метод по какъв начин парите да не изтичат всред пръстите им.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР