СРС не може да се използва в случай с фалшив

...
СРС не може да се използва в случай с фалшив
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: СРС не може да се използва в случай за фалшив зелен сертификат

" СРС не може да се употребява при положение с подправен зелен документ, тъй като наказванията, които са планувани, не влизат в обсега на закона за СРС ", това сподели в " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS Емануил Йорданов, някогашен министър на вътрешните работи.

" Когато се издаде документ на разположение, което не е ваксинирано, става въпрос за документно закононарушение по Наказателен кодекс. Има разнообразни благоприятни условия, планувани в закона ", добави той.

Бившият вътрешен министър съобщи още, че има доста хора, които могат да кажат кой и къде може да ви издаде подправен документ без имунизация и против съответното възнаграждение. До достигането на нужната информация се доближава посредством свидетелски показания или посредством движимости лица.

" Темата със зеления документ е необятно поле за популизъм, това дава поле за изява всевъзможни хора. Тази тематика няма да взриви обединението. По-важни са ограниченията, които ще се вземат по здравната рецесия в бъдеще ", счита Йорданов.

Той акцентира, че думата би трябвало да имат медицинските експерти, а всички останали да създадат крачка обратно. Трябва да се следват препоръките на персоналните лекари.

" Разследването за Автомагистрала " Хемус " и изтеклите милиони няма да се отрази на здравето на обединението, само че може да се отрази на здравето в ГЕРБ, в случай че следствието се води както би трябвало и се реализиран резултати ", изрази мнението си по настоящия проблем Емануил Йорданов.

Според него, в случай че се спре единствено до футболния арбитър, следствието няма да се отрази на никого, с изключение на на съдията.

" Когато приказваме за държавни пари, изразходвани непозволено, ръководещата партия постоянно е намесена ", счита още той.

Йорданов не вижа по какъв начин от ГЕРБ биха се договорили с някого от обединението по отношение на правосъдната промяна.

" ГЕРБ желае да пази в правосъдната власт статуквото, там равнището на правна просветеност е извънредно ниско. Привикването на Бойко Рашков като очевидец е левашки PR от управлението СГП ", съобщи някогашния вътрешен министър.

По въпроса за основния прокурор Йорданов счита, че механизмът за управлението му може и да проработи, само че главно не трябва да се позволява корист с власт на тази позиция. Според него това е минус, който може да се в профил с промени в процесуалните закони, а до смяна в Конституцията е нужно да се стигне след задълбочени диалози, изясняване на измененията и къде може да се реализира единодушие, което да бъде подкрепено от нужното болшинство.

Емануил Йорданов акцентира, че войната сред прокуратурата и Министерство на вътрешните работи ще стихне, когато Иван Гешев напусне поста.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР