Срокът за записване в талона на колата обстоятелството, че тя

...
Срокът за записване в талона на колата обстоятелството, че тя
Коментари Харесай

МВР поиска още едно удължаване на срока за регистриране на газовите уредби

Срокът за записване в талона на колата събитието, че тя употребява за гориво газ да се удължи до края на ноември, предлага Министерство на вътрешните работи. Аргументът е, че по този начин ще се избегне скупчването на хора пред гишетата на Пътна полиция, което носи риск от разпространяване на ковид. Предложението е оповестено за портала за публични съвещания на Министерски съвет, като оферти и отзиви се одобряват до 7 април.

На 13 март, когато беше въведено изключителното състояние в страната поради болестта, министърът на вътрешните работи Младен Маринов разгласи, че срокът за регистриране газовите уредби в талона става края на май.
През февруари " Пътна полиция " направи акция, при която се глобяваше за нерегистрирани газови уредби. Това сътвори напрежение и опашки пред гишетата, където се сменят талоните.

Тогава Маринов изясни, че от началото на образуването на опашки чиновниците са оставали след работно време, а хората за тази услуга са били обслужвани предпочитано, само че и това не е помогнало за елиминиране на опашките.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новини без ковид (188)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР