Срокът за регистрация и участие е до края на август

...
Срокът за регистрация и участие е до края на август
Коментари Харесай

Huawei ще раздаде $1 млн. в конкурс за разработчици

Срокът за регистрация и присъединяване е до края на август 2020 година

Конкурс на Huawei провокира разработчиците на мобилни приложения
(снимка: CC0 Public Domain)

Конкурс за мобилни приложения, проведен от китайския производител Huawei, дава обещание великодушни награди за разработчиците на обща стойност 1 милион $ за най-хубавите приложения в пет категории.

Почти всеки разработчик ще може да взе участие в състезанието Huawei HMS App Innovation Contest, като задачата на компанията е да подтиква основаването на приложения, „ които оказват помощ на потребителите да се ориентират в всекидневието ”.

Разработчиците ще бъдат разграничени на шест географски района: Европа, Азиатско-Тихоокеански район, Близъкизток, Африка, Латинска Америка и Китай. Северна Америка, респ. Съединени американски щати, които постановиха наказания на Huawei, не са поканени.
още по тематиката
Конкурсът планува награди в пет категории: най-хубаво приложение, най-хубава игра, най-хубаво обществено приложение, най-популярно приложение и приложение с максимален брой положителни мнения.

За да вземат участие, разработчиците следва да се записват на формалния уеб страница на състезанието в интервала от 30 юни до 30 август т.г. Всички приложения би трябвало да бъдат създадени благодарение на HMS Core и показани на уеб страницата на състезанието до 30 август. Резултатите ще бъдат систематизирани през октомври.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР