Срокът за “Каско и злополука е до края на този

...
Срокът за “Каско и злополука е до края на този
Коментари Харесай

Застраховат колите на депутатите

Срокът за “Каско ” и акцидент е до края на този месец


Народното събрание е оповестило социална поръчка за застраховки на депутатите за 98 000 лв. без Данък добавена стойност.
Според заданието предметът на публичната поръчка включва подписването на застраховки “Гражданска отговорност ” на водачите на Народното събрание – което се отнася за 97 броя коли, “Каско ” на моторните транспортни средства на Народното събрание, покриваща всички опасности – общо 102 броя служебни коли. В оповестения търг е включена и застраховка “Злополука ” на всички места в парламентарните лимузини – общо 589 места.

По застраховка “Каско ” Народното събрание има право да дозастрахова МПС при същото тарифно число до размера на в началото уговорената застрахователна сума според плана на контракт. В тези случаи общата стойност на спомагателната награда по застраховката не може да надвишава четири хиляди лв. без Данък добавена стойност.

Крайният период за присъединяване в публичната поръчка от страна на застрахователните сдружения е до края на този месец.
От администрацията на националното заседание са оповестили и търг за застраховка на оборотните жилища на депутатите за 2019 година. За тях пък ще бъде подписана застраховка “Пожар и естествени бедствия ” за общо 250 броя недвижими парцели.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР