Срокът за кандидатстване за Третите годишни награди в туризма е

...
Срокът за кандидатстване за Третите годишни награди в туризма е
Коментари Харесай

До 31 октомври се подават кандидатурите за Третите годишни награди в туризма

Срокът за кандидатстване за Третите годишни награди в туризма е 31 октомври 2018 година

Министърът на туризма Николина Ангелкова даде старт на конкуренцията на 1 септември във Велинград. Община Велинград стана притежател на първа премия за община за балнео- и СПА в първото издание на Годишните награди в туризма, проведени от Министерството на туризма през 2016 година

Кандидатурите за премиите се подават в професионални и журналистически категории, като има и обособена група за общини. Общините могат да се състезават за статуетки в категориите за планински, морски, СПА и културно-исторически туризъм. Представителите на медиите имат опция да мерят сили за материали на тематика туризъм в печатни медии, онлайн медии, интернет блог, радио и телевизия. Общо категориите са 16, кандидатства се онлайн на платформата www.tourismawards.bg или на мейл [email protected]. Там са разказани в детайли и всички условия, на които е належащо да дават отговор участниците.

След приключване на крайния период претендентите, които дават отговор на критериите, ще бъдат оповестени на уеб страницата на премиите и за тях ще стартира гласуването. Важно изискване е, че всеки участник може да се включи в конкуренцията с едно свое предложение в границите на една категория.

Чрез онлайн избор ще се избират спечелилите във всяка категория. Призьорите ще бъдат оповестени на публична гала на 11 декември 2018 година

Всеки може да гласоподава еднократно за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), само че може да се поддържа претендент от всяка категория. Експертите ще наблюдават деликатно да не се позволява манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Подобни опити ще повлияят отрицателно за класирането на съответния претендент.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР