Срокът на валидност на издадените в София стикери за платено

...
Срокът на валидност на издадените в София стикери за платено
Коментари Харесай

Валидността на стикерите за синя и зелена зона в София се удължава с 2 месеца

Срокът на годност на издадените в София стикери за платено паркиране се удължава с два месеца. Това реши Столичният общински съвет през днешния ден като отплата за всички жители и компании с абонаменти за паркиране.

От средата на март Столична община отмени платено паркиране в столицата - почасово и локално, като мярка в изискванията на ковид. Към този миг със стикери за платено паркиране за едногодишен или двугодишен интервал са разполагали около 28 хиляди души. За интервала, в който ползвателите на локалното платено паркиране, заради липса на услугата, те не са употребили винетните си стикери, по тази причина е заслужено да бъдат обезщетени, означават вносителите на предлагането - Карлос Контрера, ръководител на комисията по превоз, както и нейните членове Радослав Влахов и Борислав Бориславов.

СОС реши всички физически и юридически лица, които имат подписани контракти за прилагане на паркоместа в режим " Служебен абонамент "  с Центъра за градска подвижност преди 18 март и годни след 18 март, да бъдат освободени от заплащането цената за прилагане на услугата за интервала до приключване на периода на контракта, само че не повече от един месец и 19 дни /периода на прекъсване на даване на услугата/.

Физическите и юридическите лица, които имат подписани контракти след 18 март за прилагане на пакроместа в режим " Служебен абонамент " с ЦГМ ще бъдат освободени да заплащат цената на услугата за времето до 6 май.

Столичните общинари гласоподаваха още градският превоз да се върне към стандарното работно време. Ограничението градският транспорт в София да се движи единствено до 22 часа отпада от понеделник. Общинарите гласоподаваха още от 1 юни да се възвърне придвижването и на рейсовете 63, 66, 103 и 505, които возят до Витоша, местноста " Бонсови поляни " и парк " Врана ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР