Срок на годност: История на храната стартира от 4-ти юни,

...
Срок на годност: История на храната стартира от 4-ти юни,
Коментари Харесай

История на храната по History през юни - slava.bg

Срок на валидност: История на храната започва от 4-ти юни, всеки четвъртък, 22.00 и 22.30 ч. по тв канал History SD & HD.

„ Срок на валидност: История на храната “ наблюдава специалиста по качество на храните Олд Смоуки и колекционера Джош Макуга в тяхното търсене да открият, разкрият и изядат най старите, най-носталгичните и най-шокиращи храни, оживели в историята. Те водят феновете обратно във времето, с цел да намерят храни, които са считани за изчезнали в предишното, и с всяка хапка откриват кои от тях са издържали на тестванията на времето.

Двамата другари разкриват забравени ери и показват любопитни разкази, на които се натъкват, до момента в който изследват историята посредством остарели храни. (10x30).

Най-доброто куче в полицията пък ще гледаме от 8-ми юни, всеки понеделник, 22.00 ч. Добре пристигнали в заключителното спортно съревнование за кучета, в което елитни професионални кучета и дресьорите им се надпреварват в борба на особено създадено трасе за рискови обстановки. Полицейски и цивилни K9 екипи се тестват за скорост, експедитивност, дарба да разграничават миризми и да работят в екип. Всички участващи би трябвало да се оправят със серия от задачи по изпълнени с трудности трасета, създадени от специалисти за подражаване на провокации в действителни условия, с които всекидневно се сблъскват четириногите герои.

Сериалът е зареден напрегнато, занимателен е и е подобаващ за всички възрасти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР