Сродната душа е онзи човек, който е най-големият ни поддръжник,

...
Сродната душа е онзи човек, който е най-големият ни поддръжник,
Коментари Харесай

Как изглежда сродната душа на всяка зодия

Сродната душа е оня човек, който е най-големият ни покровител, юрист и почитател. Той желае да реализираме фантазиите си и би сторил всичко, с цел да ни помогне да ги изпълним. Няма потребност да беседваме с него, с цел да разберем какво мисли и усеща, тъй като погледът приказва повече от всички думи. В негово наличие се усещаме щастливи и пълноценни. Ето по какъв начин наподобява сродната душа на всяка друга зодия.

Овен

Вашата сродна душа би трябвало изцяло да ви схваща и вижда капацитета ви, въпреки и вие да не го вършиме. Може да бъдете щастливи да си стоите у дома, да работите една и съща работа 30 години, само че вашата сродна душа има по-големи проекти за вас и бъдещето ви.

Телец

Имате потребност от сродна душа, която може да застане против вас и да ви провокира. Нямате потребност от някой, който просто пасивно стои, до момента в който взимате безразсъдни решения, а подобен, който е на същата страница, както вас и е подготвен на всичко. Вашата сродна душа би трябвало да бъде същински сътрудник и някой, който ще ви окуражава да растете. Не желаете да падате под равнището им, а да отидете на тяхното.

Близнаци

Имате потребност от сродна душа, която осъжда вашите хрумвания като ирационални и глупави, само че ви поддържа, даже когато сте решили, че вашето мислене е прекомерно неконвенционално и необичайно. Вашата идеална сродна душа е вашият покровител и ви поддържа, даже когато всички други се съмняват.

Рак

Имате потребност от сродна душа, с която може да споделяте всичките си страсти когато и да е, без да ви съди. Той е най-хубавият ви другар, вашият терапевт и родител в един и същи човек. Той постоянно е там, когато имате потребност.

Лъв

Сродната ви душа би трябвало да ви кара да свалите маската, която слагате пред другите, с цел да може да разкриете същинската си същина. През множеството време нямате проблем с това да бъдете в центъра на вниманието, въпреки че чувствате доста напрежение да бъдете най-хубавите, когато сте към хора. Но вашата сродна душа вижда същинското ви лице и приема, че не сте съвършена.

Дева

Имате потребност от сродна душа, която ви оказва помощ да приемате и обичате себе си. Имате податливост да бъдете прекомерно строги и сериозни към себе си поради грешките си, по тази причина ви би трябвало някой, който да ви покаже какъв брой сте скъпи, че заслужавате да бъдете обичани, а несигурността ви е просто загуба на сила.

Везни

Трябва ви сродна душа, която ви оказва помощ да оцените да бъдете сами. Свикнали сте непрекъснато да бъдете заобиколени от хора, по тази причина, когато започнете връзка с някого, имате потребността непрекъснато да бъдете с него. Вашата сродна душа ви демонстрира, че сте изцяло задоволителни и да бъдете изцяло сами може да бъде толкоз удовлетворяващо и прелестно, както да бъдете измежду останали хора. Когато се чувствате добре в личната си компания, ставате по-независими и самодостатъчни.

Скорпион

Най-важното нещо, от което имате потребност, е сродната ви душа да бъде човек, на който може да вярвате. Вие не се доверявате елементарно и това ви наранява. Страхувате се, че в случай че извършите неточност и позволите на някого да ви види такава, каквато сте, те ще ви отхвърлят. Заслужавате някого, който ви кара да се чувствате, че може умерено да отворите сърцето си.

Стрелец

Имате потребност от сродна душа, която е гъвкава и не се опасява от смяната, а й се любува. Не желаете някой, който в никакъв случай не желае да прави или да върви някъде, защото нямате самообладание за това. Трябва ви човек, който също обича приключенията и знае какво ви носят.

Козирог

Трябва ви сродна душа, която може да вижда същинското ви лице. Може да изглеждате като предвидима, консервативна и твърда, само че истината е, че вие сте доста повече от всичко това. Много повече неща се случват под повърхността и имате потребност от някой, който ще отдели време, с цел да ви опознае и оцени. Когато имате някого до себе си, на който да вярвате, ще бъдете способни да се отпуснете и да разширите света си.

Водолей

Трябва ви сродна душа, която ще ви заземява. Имате толкоз доста хрумвания и мисли, че вие е мъчно да се фокусирате върху едно нещо. Трябва ви някой, който може да ви обезпечи непоклатимост и да ви разреши да развиете изобретателните си качества без терзание. Сродната ви душа е вашата канара и ви дава постоянна основа, с цел да се чувствате задоволително сигурни, с цел да скочите към бъдещето.

Риби

Трябва ви сродна душа, която ви въодушевява и поддържа. Когато сте способни да се свържете с някого на надълбоко прочувствено равнище, сте способни да изразите себе си изобретателно и имате по-положително мислене. Когато сте сами, имате податливост да изпадате в отрицателно въодушевление.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР