Сродна душа е човек, от който всеки един от нас

...
Сродна душа е човек, от който всеки един от нас
Коментари Харесай

Сродната душа на всяка зодия

Сродна душа е човек, от който всеки един от нас има потребност в даден миг. Сродната душа е човек, който ви схваща, обича и поддържа във всяко едно начинание. Човек, който застава до вас във всеки сложен миг и знае тъкмо какво да направи, с цел да ви накара да се почувствате по-добре. Всеки човек обаче си показва сродната душа по друг метод поради доста фактори или поради зодията. Зодията въздейства на желанията на един човек.

Овен
Те са доста амбициозни и имат потребност от някого, който да ги стимулира и да ги поддържа непрекъснато. Също по този начин имат потребност от човек, който постоянно да им споделя истината непосредствено и откровено в очите, тъй като от време на време би трябвало някой да ги смъкна на земята и да им покаже действителността.
Телец
Трябва им убеден човек, който да не им разрешава да вършат постоянно това, което желаят. Те са много инатливи и би трябвало някой от време на време да ги изважда от зоната им на комфорт. Сродната им душа е този, който умее да ги смъква на земята, когато стартират да летят в облаците.
Близнаци
Те постоянно имат извънредно доста сила, за това им би трябвало човек, който да вкара баланс във връзката -стабилен и спокоен. Също по този начин би трябвало да бъде занимателен и да обича приключенията, тъй като Близнаците ненавиждат еднообразието. Те имат потребност от човек, който да им обезпечава занимания, другояче ще им стане скучно.
Рак
Търсят човек, който да приема на съществено възприятията им и който може да отговори на техните усеща. Също по този начин би трябвало да може да ги изслушва и да дава препоръки. Те се нуждаят от човек, който да има самообладание и разсъдък, с цел да балансира прочувствената им природа.
Лъв
Те се нуждаят от човек, който да приема и двете им страни – имиджа, който са си построили за пред света от една страна и сензитивната им същина от друга. Те са доста елементарно раними и чувствителни, и имат потребност от човек, на който да могат да споделят страховете си.
Дева
Нуждаят се от човек, който да им подсигурява сигурност и комфорт. Някой, който да ги накара да се обичат такива, каквито са, тъй като те са доста несигурни в себе си. Ето за какво имат потребност от човек, който да ги обича същински тъкмо такива, каквито са.
Везни
Те търсят човек, с който да могат да беседват на съществени тематики и в това време да е човек, с който да могат да се забавляват. Сродната душа за тях е човек, който да им дава независимост, тъй като от време на време имат потребност да останат сами.
Скорпион
Те са много внимателни, за това им би трябвало човек, който да не ги пришпорва и да не ги тормози. Те търсят заслужен човек, на който да имат цялостно доверие и пред който да могат да се провиснал.
Стрелец
Те търсят човек, който да им даде задоволително независимост, тъй като за тях тя е едно от най-важните неща. Половинката им би трябвало да е човек, който също толкоз доста държи на свободата си. В противоположен случай, Стрелецът ще се почувства притиснат и ще избяга.
Козирог
Те нормално наподобяват много студени и не демонстрират възприятията си. Точно поради това им е необходим човек, който да успее да види какъв брой обич се крие в сърцата им и какъв брой елементарно раними са в действителност.
Водолей
Те са малко странни от време на време и тъкмо поради това би трябвало да намерят някой, който да ги приема с всичките им странности. Човек с доста положително сърце и чиста душа, с който освен да се забавляват, само че и да беседват на по-сериозни тематики.
Риби
Те търсят оптимист, човек с доста огромно сърце. За тях сродната душа е някой, който не се пробва да ги смъкна на земята, а лети дружно с тях. Човек, който е с тях освен в хубавите моменти, само че и в сложните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР