Срив в онлайн системата на КАТ блокира работата на звеното

...
Срив в онлайн системата на КАТ блокира работата на звеното
Коментари Харесай

Не се знае кога ще бъде отстранен проблемът в системата на КАТ

Срив в онлайн системата на КАТ блокира работата на звеното в цялата страна.

Техническият проблем е зародил при опит да се конфигурира нова версия на осведомителната им система, с цел да работи по-бързо и по-адекватно. Актуализацията е трябвало да завърши през вчерашния ден.

Експерти работят върху казуса, само че не се знае по кое време ще бъде отхвърлен.

Заради срутва обаче и към този час жителите нямат достъп до услуги, като приемане на документи, онлайн информации за санкции или заплащането им през Интернет.

Дори служителите на реда на пътя не могат да връчат електронните фишове, тъй като нямат достъп до базата данни. Регистрация и пререгистрация на транспортни средства не е наранена от срутва.
 Гл. контрольор Росен Рапчев, Главна дирекция " Национална полиция ": Полицейските чиновници могат да си правят полицейската инспекция, само че няма да имат информация и няма да могат да връчат електронните фишове. Ще могат да издават актове за определяне на административни нарушавания и фишове. Най-учтиво се извиняваме на всички жители за това стеснение.Божидар Андонов: Ей, вижте по какъв начин стоят нещата. Стоим тука като овце. Пълна непросветеност и единствено харчене на нашите париНина Георгиева: Значи пътувам за чужбина на следващия ден. Няма по какъв начин да си взема документите! Документите ми трябват, с цел да издам брошура в съответната страна. Това е парадокс!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР