„Сринах се. Получих нервен дерматит, падна ми имунната система... Чувствах

...
„Сринах се. Получих нервен дерматит, падна ми имунната система... Чувствах
Коментари Харесай

Емануела: Сринах се

„ Сринах се. Получих нервозен дерматит, падна ми имунната система... Чувствах се пъклен зле, имах миг, в който даже изпитвах чувство за виновност, че отивам на работа. Луда работа, напряко откачена история”. Емоционалното самопризнание направи Емануела в изявление за вестник „ Уикенд” във връзка правосъдната борба, която води с Димитър Динев за правата на сина им.



Певицата е безапелационна, че бащата не поставя задоволително грижи за хлапето си, на което гледа като на брат, само че не и като на сой правоприемник. Над детето бдяла майката на Динев, до момента в който той сменял гаджетата. „ Обича си сина - това не мога да го отрека. Но го приема все едно му е братче. Като родител е по-скоро безконтролен. Той доста рядко гледа детето. През лятото пък да не приказваме... Доста хора ми споделиха, че бил все по кръчмите до сутринта, а синът ни стоял с баба си, която, популярност Богу, се грижи добре за него”.

Емануела не крие, че правосъдните разправии с Диневи пречат на връзката й с Мартин, с който са гаджета от две години. „ Не му е по никакъв начин елементарно с мен с толкоз доста участия вечер и с това, че през деня непрестанно виждам да бъда към Мити. А и тези драми с детето ми го натоварват и с него. Благодаря му, че макар комплицираната обстановка не стопира да ме поддържа и обича!”
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР