Срещу заподозрян за изчезването на тригодишното британско момиченце Мадлин Маккан

...
Срещу заподозрян за изчезването на тригодишното британско момиченце Мадлин Маккан
Коментари Харесай

Германецът, заподозрян по случая с изчезналото британче Мадлин Маккан, ще бъде разследван за изнасилване на ирландка

Срещу обвинен за изгубването на тригодишното английско момиченце Мадлин Маккан ще стартира и следствие за хипотетично обезчестяване на млада ирландка в Португалия, осъществено преди 16 години, оповестиха през днешния ден немски прокурори, представени от Асошиейтед прес и Франс прес.

През юни немските управляващи споделиха, че са разпознали немец като обвинен в тази ситуация с Маккан. През 2007 година детето изчезна от апартамент в крайбрежното португалско градче Прая да луж в района Алгарве, където фамилията ѝ било на отмора.

Прокурорът от Брауншвайг Ханс Кристиан Волтерс сподели, че новата евентуална жертва се е свързала с английски медии след отправянето на интернационален апел към очевидци.

Ирландката подала тъжба незабавно след нападението против нея преди 16 години, само че в този момент видяла в медии фотографията на обвинения по случая с Мадлин - 43-годишния немец Кристиан Б., и решила, че е разпознала нападателя си.

В момента Федерална Република Германия проверява германеца, който е педофил рецидивист, по съмнение в обезчестяване на ирландката в района на Алгарве през 2004 година

Заподозреният понастоящем е в затвор в Германия по друго дело. Той е живял дълго в Португалия, в това число в Прая да луж, към времето, когато Мадлин изчезва.

Бил е осъждан два пъти за "сексуални контакти с девойки ", споделиха управляващите, само че допълниха, че не разполагат с задоволително доказателства, с цел да го държат в пандиза единствено поради случая "Маккан ".

Волтерс сподели, че е налице "нова обстановка " във връзка с доказателствата на проверяващите по случая "Маккан ", отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР