Срещу тридесетина долара можете да се сдобиете със съвременно устройство,

...
Срещу тридесетина долара можете да се сдобиете със съвременно устройство,
Коментари Харесай

Alfawise A8 TV Box – свежа и изгодна ТВ приставка с Android 8.1

Срещу тридесетина $ можете да се сдобиете със модерно устройство, което дава доста нови благоприятни условия на домашния тв приемник

Alfawise A8 идва с настояща версия Android 8.1 и поддържа 4K Ultra HD TV

В доста домове към този момент има конфигурирани ТВ плъгини ( ТВ Box), които способстват за по-вълнуващо преживяване пред телевизионния екран. От тези устройства се възползват в най-голяма степен потребителите на плоски тв приемници без вградени благоприятни условия за достъп до интернет. Срещу дребна сума всеки може да преобрази своя тв приемник и да го трансформира в център за домашно забавление.

Един от новите артикули на пазара e Alfawise A8 TV Box , който е наличен в световния онлайн магазин GearBest на цена към 30 $ при въвеждане на ваучър за отстъпка IT$CNGBA8 до края на юли. ТВ кутийката работи под ръководство на свежа операционна система Andrpoid 8.1.

Това малко и плътно устройство се свързва, от една страна, към HDMI порт на тв приемника, а от друга – към интернета на домашната мрежа чрез безжична Wi-Fi връзка или жично, с LAN кабел. Така необятният свят на интернет развлеченията става наличен на ТВ екрана с най-високото качество, поддържано от тв приемника.

Приставката Alfawise A8 TV Box е съвместима с 4K Ultra HD TV и с нейното ходатайство ще можете да гледате всякакво наличие, налично в интернет, включително филми, музика и видео, да се забавлявате с игри, да поддържате връзка през Skype и други месинджъри, да сърфирате в интернет и така нататък

Alfawise A8 изненадва прелестно с огромния си брой интерфейси

Устройството разполага с задоволително памет – оперативна 2GB и непрекъсната 16GB, с цел да съхранява и възпроизвежда без проблеми наличието от интернет. В допълнение, тя разполага със слот за microSD карти и няколко USB врата за свързване на спомагателни носители или помощни устройства като мишка и клавиатура.

Alfawise A8 TV Box разчита на чипсет Rockchip 3229 с четириядрен процесор на тактова периодичност 1,5GHz и графика Mali-400 MP, поддържа бързи безжични връзки Wi-Fi 802.11 b/g/n, разполага още с AV и SPDIF изходи, както и с LAN порт. Приставката може да се ръководи с отдалечено, а също и със свързване на мишка и клавиатура.

Можете да си поръчате това устройство от онлайн магазина GearBest, като цената на Alfawise A8 TV Box сега е $29,99 при въвеждане на ваучър IT$CNGBA8, който дава немалка отстъпка (обявената публична цена е $36,99). Доставката до България ще ви коства още $2,75 $, а в комплекта са включени с изключение на самата ТВ приставка още захранващ адаптер, HDMI кабел, отдалечено и управление за потребителя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР