Срещу скандално известния основател на компанията McAfee, Джон Макафи, е

...
Срещу скандално известния основател на компанията McAfee, Джон Макафи, е
Коментари Харесай

Опит за убийство срещу основателя на McAfee

Срещу скандално известния създател на компанията McAfee, Джон Макафи, е било осъществено нападение. Това заяви самият той в Twitter, допълвайки че вследствие на отравяне два дни е прекарал в кома.

В обществената мрежа Макафи се извинява за отсъствието си, което продължи общо три дни. Като доказателство за случилото се той ползва няколко, на който се вижда по какъв начин лежи в безсъзнание на болнично легло.

“По-труден съм за ликвидиране, в сравнение с някой би си показал. Върнах се.”, написа Макафи. На въпрос от страна на консуматор за това с какво вещество е токсичен той дава отговор: “Това не е значимо. Те не имаха вяра, че то ще бъде разкрито.”

Прочетете още: Основателят на McAfee е сигурен, че биткойн ще доближи $1 млн.

And for those who did this - You will soon understand the true meaning of wrath. I know exactly who you are. Youh had better be gone. pic.twitter.com/URgz5BtMLF
— John McAfee (@officialmcafee) 22 юни 2018 година

Макафи акцентира още, че знае кой стои зад покушението. “До тези, които направиха това – Скоро ще разберете какво е същински яд. Знам тъкмо кои сте. По-добре да ви няма.”

Според изданието The Independent оповестяват, че след бягството от вкъщи си в Белиз през 2012 година предприемачът е на прицел на тамошни незаконни картели. Самият той твърди, че преди да напусне страната се е сдобил с документи, които осветявали връзки сред държавното управление и проведената престъпност.

My wife @theemrsmcafee and I with a message to my incompetent enemies pic.twitter.com/s7rT105OWy
— John McAfee (@officialmcafee) 22 юни 2018 година

В момента Макафи живее в добре укрепена къща с Лексингтън, щата Тенеси в Съединени американски щати. Болницата, в която е бил лекуван обаче се намира на съвсем 1000 км. Самият той изяснява, че се е озовал толкоз надалеч от вкъщи си поради неприятности с Комисията по скъпи бумаги и тържища (SEC). През 2016 година поради връзки на компанията му с планове в областта на криптовалутите той бе привикан в съда. Преди месец Макафи заяви, че няма да приема повече призовки, поради което напусна дома си.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР