Срещу съвместен патрул на руските и турските военни в размирната

...
Срещу съвместен патрул на руските и турските военни в размирната
Коментари Харесай

Жестока атака срещу съвместен патрул на Русия и Турция

Срещу взаимен патрул на съветските и турските военни в размирната сирийска провинция Идлиб бе осъществен бомбен атентат. Повредена е съветска бронирана кола, която е била изведена от региона с камион-влекач на турските въоръжени сили, написа турският вестник " Хюриет ", представен от организация " Фокус ".

В сходство с постигнатите съглашения сред Турция и Русия в Москва, 17-ият взаимен патрул се организира на 16 юни, на автомагистрала М4 в Идлиб. Експлозия е станала при прекосяване на патрулните коли. Никой от военнослужещите не е потърпевш, един съветски бронетранспортьор е развален.

В изказване на турското министерство на националната защита в Туитър се споделя: „ 17-ият взаимен патрул на терен е осъществен в границите на Московския меморандум за съгласие сред Турция и Руската федерация. Поради взривяването на незнайно взривно устройство по време на патрулирането, една патрулна кола е леко развалена и изведена в безвредна зона. При случая няма потърпевши от персоналния състава. Дейностите по патрулирането по меморандума ще бъдат уверено продължени. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР