Срещу призива на премиера Кирил Петков да се въведе зелен

...
Срещу призива на премиера Кирил Петков да се въведе зелен
Коментари Харесай

ИТН се обяви против зеления сертификат за ходене на работа

Срещу апела на премиера Кирил Петков да се вкара зелен документ от всички работодатели се оповестиха от " ИТН " в декларация на парламентарната група от трибуната на Народно събрание. 

" Има Такъв Народ застава зад заявената си виновна позиция, като поддържа в пленарна зала новоизбраното държавно управление и взе участие в него. Цялостната политика на това държавно управление се базират на подписаното съдружно съглашение, което образува главните браншове ", изясни имунологът проф. Андрей Чорбанов.

В бранш опазване на здравето обединението се схванала за справяне с коронакризата посредством редица ограничения, като една от тях е дейна акция за имунизиране, само че " посредством непринуден избор, без каквато и да е форма на административен напън ".

" Никъде в съглашението не е записана и дума за зеления документ, нито е коментирана в комисия теза за наложителното му въвеждане. Нещо повече, на никое място в предизборните платформи на всички партии, участници на съдружното държавно управление въпросът с въвеждането на този документ не беше загатват, коментиран или обещаван. Вярваме, че електоралната поддръжка за тези партии се дължи точно на този факт ", сподели Чорбанов.

От Има Такъв Народ считат, че с такава мярка се лимитира правото на труд и тя няма опция. " С изненада установихме, че новата власт в лицето на премиера в самото начало на образуването на държавното управление показва подготвеност за въвеждане на наложителен зелен документ и практикуване на правото на труд, като бяха призовани админи да създадат същото ", сподели още Чорбанов.

Няма бизнес, който да е затворил поради заболели чиновници. Безплатни проби, обезпечени от изискващата страна. Над 80-90% имат документ в някои западни страни, само че подлежат на спомагателни ограничения, изясни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР