срещу ограниченията срещу COVID-19 бързо се разпространяват в цяла Европа,

...
срещу ограниченията срещу COVID-19 бързо се разпространяват в цяла Европа,
Коментари Харесай

Недоволни от мерките в цяла Европа излязоха на протест

против рестриктивните мерки против COVID-19 бързо се популяризират в цяла Европа , осведоми БГНЕС.
В Италия служащи от най-засегнатите браншове излязоха на улиците в огромните градове на страната, с цел да стачкуват против признатия от изпълнителната власт декрет с нови ограничения за прекъсване на пандемията . Към митингите в Рим се причисли Матео Салвини - водач на „ Лигата “ и съществена дясна опозиционна партия.
 Столични медици със особено обръщение за съблюдаване на ограниченията (СНИМКИ) Столични медици със особено обръщение за съблюдаване на ограниченията (СНИМКИ)
В 20 часа лекари и медицински сестри излязоха пред незабавните отделения на огромните столични лечебни заведения с апел прецизно да бъдат спазвани...
Гняв в бранша и в Берлин, където притежателите на питейни заведения и заведения за хранене осъдиха рестриктивните мерки , които съгласно тях „ слагат бизнеса им на колене “. През последните дни Германия е записала над 15 000 случая на ковид, което може да накара външното министерство да постанови отчасти блокиране на държавно равнище.
Испания е друга от страните, в които притежателите на търговски обекти са " настръхнали " против комендантския час. В Барселона стотици хора излязоха на митинг против към този момент настоящите ограничения и против приемането на нови ограничавания, опасявайки се, че биха могли да бъдат оповестени през идната седмица.
В Прага, Чехия стачкуваха стотици експерти в областта на хотелиерството . Там се позволяват демонстрации до 100 души, стига участниците да са проведени в групи от по 20 и да носят маски. Страната има повече от 280 000 доказани случая на инфекции, като половината от тях са регистрирани през последните две седмици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР