Срещу нас беше държавната машина. МВР обслужваше властта. Срещу нас

...
Срещу нас беше държавната машина. МВР обслужваше властта. Срещу нас
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ ерозира, промяната започна

Срещу нас беше държавната машина. Министерство на вътрешните работи обслужваше властта. Срещу нас бяха изправени милионите на олигарсите. Страхът на ГЕРБ от загубата ги накара да създадат най-купената и най-компроматната акция. Това сподели на конференция водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Ние изпълнихме задачата, която си бяхме сложили - тя беше да удвоим кметовете си и да спечелим повече общински съветници спрямо предходните локални избори. На втория тур затвърдихме положителното си присъединяване, като спечелихме кметските постове в четири регионални града. Общо имаме 61 кмета. Партията в София удвои резултата си. От седем общински съветъници ще имаме 15 и двама районни кметове, съобщи Нинова.

Българска социалистическа партия затвърди наклонността в последните три години да покачва резултатите си на всички избори. ГЕРБ отстъпи от основни дългогодишни градове замъци. ГЕРБ ерозира в локалната власт. Промяната стартира, тя е сложна, само че необратима, уточни водачът на Българска социалистическа партия.





Не скърбя, че издигнахме кандидатурата на Манолова. Резултатите демонстрират, че тя въплъщава смяната в София. Ако направи своя партия, поисквам ѝ добър път, сподели Корнелия Нинова.

Юридически, право на Мая Манолова и на Инициативния комитет, който я издигна, е да желаят анулиране на изборите. Смятам, че и политически има съображение за това. Утре ще слага въпроса на пленума на следващия ден, с цел да решим дали да дадем политическа поддръжка, съобщи Нинова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР