Срещу мъничка лепта ви помага - връща пазарската количка, за

...
Срещу мъничка лепта ви помага - връща пазарската количка, за
Коментари Харесай

Пазете се! Уж ви помага, но всъщност краде СНИМКИ

Срещу мъничка милостиня ви оказва помощ - връща пазарската количка, с цел да вземе стотинките, с които сте я взели. Но в действителност задачата е напълно друга - обир. За тази грозна обстановка сигнализира потърпевше столичанин.

Той разкрива, че юноша, който се навърта на паркинга на огромна верига в " Дружба " 2, влиза в паркирани коли и краде.

" Разбил е навигацията на автомобила, както и някои други елементи вътре за кражба ", написа Спасия С. Мъжът популяризира и фотоси, запечатали лицето, посочено за причинител на деянията, като приканва за помощ за разпознаването му.

" Разбил е навигацията на автомобила, както и някои други елементи вътре за кражба ", разкрива той. " Пазете се! ", приканва Спасиян.

Към момента не е ясно подаден ли е сигнал до Министерство на вътрешните работи.

Вижте и цялата обява на потърпевшея жител:

" Здравейте, пиша да помоля за информация. Лицето е снимано в " Дружба " 2 в магазин " Лидл ", на улица " Димитър Пешев ". Обикаля и желае от хората да им върне пазарската количка, с цел да вземе монетите от нея. Междувременно влиза в колата и взима каквото откри. Разбил е навигацията на автомобила, както и някои други елементи вътре за кражба. Моля за подпомагане! Имена или каквото се откри като информация ще е от изгода. Благодаря ви авансово! Пазете се! "

Снимки:  Спасиян С.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР