Срещу Локомотив (София) ще се види какво е нивото ни

...
Срещу Локомотив (София) ще се види какво е нивото ни
Коментари Харесай

Соколите точат ножа за Локо

" Срещу Локомотив (София) ще се види какво е равнището ни и каква ще е насоката ни за работа ". Това съобщи за " Петел " треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров преди утрешната среща за Купата на България сред двата тима в Морската столица.

" Не имам вяра Локомотив да ни подцени. Те са добър тим и са на върха във Втора лига, само че ние пък сме първи в Трета. Гледахме мачове на противника, разучили сме го и знаем каквото би трябвало за него. Нашите правилни почитатели желаят такива мачове и ние ще се раздадем оптимално на терена. Надявам се да се получи футболен празник ", добави Петров.

Специалистът няма да разчита на трима съществени футболисти. Янчо Андреев ще изтърпява втория мач от наказването си, а Кристиян Върбанов и Тугай Неджет са с травми от последния дуел с Попово.

" Неприятно е, че не мога да ги употребявам, само че въпреки това разполагаме с задоволително футболисти и тези, които заменят отсъстващите титуляри, ще желаят да се потвърдят ", сподели още Васил Петров.

Двубоят от първия кръг в шампионата за Купата на България сред Спартак и Локомотив (Сф) е на 29 септември (вторник) от 16.00 часа на стадион " Спартак ". При тъждество в постоянното време, предстоят продължения, а при ново тъждество в тях, спечелилият ще бъде избран след осъществяване на дузпи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР