Срещу жена са повдигнати обвинения за това, че е оставила

...
Срещу жена са повдигнати обвинения за това, че е оставила
Коментари Харесай

Кола с деца се запали на паркинг, докато майка им извършвала грабеж

Срещу жена са повдигнати обвинявания за това, че е оставила двете си деца в кола, която се е запалила, до момента в който е крадяла от магазин, оповестяват от Си Ен Ен.

Според данните от ареста 24-годишната Алиша Мур от Орландо, Флорида, е оставила децата си в автомобила пред търговски център към обяд на 26 май.

Твърди се, че по-късно тя и " чужд мъж " са се отправили към повсеместен магазин и са прекарали към час в кражба, до момента в който на открито колата ѝ е избухнала в пламъци.

Когато видяла, че колата ѝ гори, тя " изпуснала откраднатата стока " и избягала от магазина, се споделя в отчета.

Автомобилът, Lincoln от 2016 година, е бил погубен.

Децата са били избавени от жители, като едното е получило " няколко изгаряния от първа степен ", се показва в отчета, в който не се посочва възрастта на децата.

Сега Мур е изправен пред обвинявания в занемаряване на деца при утежняващи условия и палеж, както и пред несвързани обвинявания в дребна кражба и нахлуване и побой над лице над 65 години.

Причината за пожара в колата не е известна, само че в отчета за ареста се изяснява обвиняването в палеж, като се споделя, че небрежността на Мур е съдействала за пострадванията на децата и " пожарът е зародил по време на осъществяване на закононарушение от Мур ".

Гаранцията на Мур е избрана на 20 000 щатски $ (16 000 английски лири) и тя би трябвало да бъде изправена пред съда на 27 юни, откакто в петък направи изказване за непорочност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР