Срещу Италия спечелихме по италиански, заяви селекционерът на Република Северна

...
Срещу Италия спечелихме по италиански, заяви селекционерът на Република Северна
Коментари Харесай

Селекционерът на Северна Македония изригна: Бихме ги по италиански

Срещу Италия спечелихме по италиански, съобщи селекционерът на Република Северна Македония Благоя Милевски след сензационната победа в Палермо с 1:0 в полуфиналния бараж за класиране на международно състезание.

Северномакедонците се защитаваха през целия мач в жанр „ катеначо “, само че с късен гол на Александър Трайковски стигнаха до триумфа против Италия с което си осигуриха мач против португалците и при победа ще запишат историческо първо класиране на международно състезание по футбол.

"Спечелихме по италиански – вкарахме гол с два удара във вратата. Гордея се с момчетата. Преди мача им споделих да се забавляват и те направиха тъкмо това “, сподели Милевски.

Треньорът има вяра, че тимът му има сили за още едно знамение в идния съдбоносен бараж за класиране на Мондиал 2022 против Португалия на 29 март на „ Ещадио до Драгао “ в Порто.

„ Започваме да се приготвяме за мача в Порто. Имаме сили да спечелим и да преодолеем последното затруднение за Мондиала “, сподели още Милевски.

Капитанът Стефан Ристовски показва самочувствие и увери, че тимът отива единствено за победа против Кристиано Роналдо и компания.

„ Не знам какво стана, само че елиминирахме европейския първенец. Сега отиваме в Португалия и несъмнено, че ще победим “, сподели Ристовски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР