Срещу двойна заплата бившият синоптик на бТВ Емо Чолаков се

...
Срещу двойна заплата бившият синоптик на бТВ Емо Чолаков се
Коментари Харесай

Емо Чолаков прибира двойна заплата в Нова ТВ

Срещу двойна заплата някогашният синоптик на бТВ Емо Чолаков се е навил да се върне на екран, само че в конкурентната Нова ТВ, разбра HotArena.

Този път той няма да оповестява времето, а ще бъде водещ на напълно ново сантиментално риалити предаване, което ще започва на 22 февруари. В интервала, в който Емо беше отвън ефира, той си вадеше хляба като метеоролог на летището в София. Там 44-годишният Чолаков стартира работа през април предходната година, а съгласно публикация за работа за същата позиция, заплащането е повече от атрактивно и месечното заплащане възлиза на 10 хиляди лв.. 

От Нова телевизия обаче вдигнали двойно мизата и по този начин съблазнили Емо още веднъж да се върне на екран. Още от другия месец зевзекът ще се изявява като водещ на новото шоу " Един за различен " , в което двойки ще демонстрират силата на възприятията си. 

" Винаги съм чакал такова премеждие. Ще бъде ново както за феновете, по този начин и за мен, само че се усещам удобно в тази роля, тъй като предаването ще бъде доста същинско. Нямам самообладание да впусна в това преживяване дружно с участниците, да следя от първия ред по какъв начин минават през провокациите, които ще ги трансформират, ще ги вършат по-силни - може да науча и нещо ново за себе си. ", споделя синоптикът за новото си амплоа. 

Риалити форматът " Един за различен " ще сложи пред съществени тествания участниците - ще предизвика техните взаимоотношения, ще разбие клишетата за мъжете и дамите, ще сложи тематиките за доверието и любовта и ще ревизира какъв брой е значимо да познаваш добре колегата си. На финала двойката победител може да завоюва от 50 000 до над 100 000 лв.. Повече от 2000 души са се записали за кастинга на шоуто, написа Ретро. 

Избраните двойки ще съжителстват дружно повече от месец и ежедневно ще подлагат на тестване възприятията си. Според слуховете, след края на шоуто Емо Чолаков ще остане на непрекъснат щат в медията. Още повече, че една от синоптичките - Нора Шопова, напусна изненадващо при започване на годината.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР