Срещу актьора н ще бъдат повдигнати обвинения в непредумишлено убийство

...
Срещу актьора н ще бъдат повдигнати обвинения в непредумишлено убийство
Коментари Харесай

Алек Болдуин ще бъде съден за непредумишлено убийство за фаталния инцидент с операторка

Срещу артиста н ще бъдат повдигнати обвинявания в непредумишлено ликвидиране по отношение на съдбовната пукотевица по оператор по време на фотосите на уестърн филм.

При случая през 2021 година операторката, откакто револвер, употребен на снимачната площадка, е бил зареден с същински патрони. Болдуин упрекна сътрудниците си в немарливост и

Сега окръжният прокурор на Санта Фе Мери Кармак-Алтуис разгласи обвиняванията против Болдуин и Хана Гутиерес Рийд, която е отговаряла за контрола на оръжията по време на фотосите.

Властите към този момент оповестиха, че помощник-режисьорът Дейвид Холс към този момент е подписал съглашение, с което и той признава виновността си по обвиняванията в повърхностно потребление на смъртоносно оръжие.

" Ако някой от тези трима души - Алек Болдуин, Хана Гутиерес Рийд или Дейвид Холс - си беше приключил работата, Халина Хътчинс щеше да е жива през днешния ден. Това е толкоз ясно ", съобщи Андреа Рийб, специфичният прокурор, назначен по делото.

Доказателствата по случая демонстрират " незаконно занемаряване на разпоредбите за сигурност " на снимачната площадка на кино лентата,добави тя.

През октомври 2021 година Болдуин държи револвер Colt 45-и диаметър, който изстрелва военен патрон и убива Хътчинс. Според прокурорите, артистът е бил задължен да се увери, че револверът, който държи, и боеприпасите са били безвредни и не е трябвало да насочва оръжието към никого.

Болдуин, който заемаше поста на продуцент и основен артист в продукцията " Rust ", дълго време отхвърляше да е отговорен за стрелбата, като отбелязваше, че му е било казано, че оръжието, с което е репетирал, не съдържа бойни патрони.

" Някой е виновен за случилото се и аз не мога да кажа кой е той, само че знам, че не съм аз ", съобщи той

В изказване юристът му Люк Никас сподели:

" Това решение изопачава трагичната гибел на Халина Хътчинс и съставлява ужасна правосъдна неточност. Г-н Болдуин не е имал причина да има вяра, че в револвера - или където и да било на снимачната площадка - е имало военен патрон. Той е разчитал на експертите, с които е работил, които са го уверили, че в револвера няма бойни патрони. Ще апелираме тези обвинявания и ще спечелим. "

Ако бъдат приети за отговорни по по-сериозното обвиняване за непредумишлено ликвидиране, Болдуин и Гутиерес-Рийд ще получат осъдени със наложителна 5-годишна присъда. Другото обвиняване против тях планува присъда до 18 месеца.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР